![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem ze znakami specjalnymi
przykladowo
no i chce zeby po " jakis napis" byla tabulacja albo nawet dwie wiec robie
mianowicie znaki specjalne sa przetwazane bo nie wyswietla ich ale nic sie nie dziele tak samo probowalem \n nie wiem czy ja juz sie zamotalem i cos zle robie czy moze jakis ustawienia w php.ini. wiem tez ze jest roznica miedzy " " a ' ' . z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
strona html olewa twoje tabulatory i multispacje i entery i tym podobne. entery w html to <br />, tabulatory zalatwia sie css, stylami, znacznikami, lub tez moze cos jest bezposredniego, ale nie uzywalem to nie powiem
![]() spacja to naprzyklad & nbsp; (pisze oddzielnie bo forum przetwrza). walnij tego kilka to bedziesz mial tabulator ![]() proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrob sobie plik php z takim kodem
odpal w przegladarce i zobacz do zrodla strony -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:48 |