![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam w zmiennej adres (lokalną ścieżkę) pobraną z pliku txt, chcę użyć tej ścieżki w php nie jako stringu lecz jako ścieżki którą ten string zawiera, Po wywołaniu (echo stringu ze ścieżką) ścieżka wygląda prawidłowo , natomiast gdy próbuję np. otworzyć plik znajdujący się w tej ścieżce podając jako ścieżkę pobrany string wyrzuca błąd że nie ma takiego katalogu ani pliku. W czym tkwi problem? Pozdrawiam
wyrzuca chmod() nie ma pliku ani directory echo wywołuje np. "cos/plik.txt" bez cudzysłowów w $next_url = $buffert1; też nie działa WARNING fopen('directory/file.php'): failed to open stream: No such file or directory i co ciekawe wyrzuca ten błąd a ten plik istnieje , problem musi polegać na tym iż ścieżka jest stringiem pobieranym z pliku ale dlaczego ? nie mam pojęcia , plis pomóżcie Ten post edytował lopez86 18.01.2007, 19:59:56 -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
obawiam sie ze bez zamieszczenia kodu i bledow ktore sie pojawiaja w wyniku jego uruchomienia masz marne szanse na uzyskanie pomocy
-------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:34 |