![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
sciagnalem z Prosty Skrypt Logowania - Pełny opis skrypt do logowania i wrzucilem na serwer. Zmienilem sobie haslo tylko i strone przekierowania po wpisaniu porpawnego hasla. Umiescilem kod Cytat <?php na podstronie treningi.htm i pod tym tresc strony i po tapnięciu na odnosnik wywala mi błąd:session_start(); include("logged.php"); ?> Cytat Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/przedmiotp/index.php:90) in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/przedmiotp/treningi.htm on line 2 zreszta sami zobaczcie :Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/przedmiotp/index.php:90) in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/przedmiotp/treningi.htm on line 2 Team Tempest niech mi ktos pomzoe prosze ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy w pliku logged.php nie masz też session_start() na początku kodu
![]() -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mam wlasnie juz sprawdzalem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzieś masz podwójnie rozpoczętą sesję i tyle - sprawdź pliki które ściągłeś i tyle błąd jest banalny
![]() -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:00 |