![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 535 Pomógł: 27 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Pisze teraz formularz rejestracji i chciałbym zrobić jego walidacje przez ajax bez odświerzania strony. Chodzi o to żeby ajax wysłał zapytanie do jakiegoś pliku php z postem w którym jest login i email i sprawdził czy istanieje oraz odpowiedział i ajax dał alerta lub leciał dalej. Szukałem na polskich stronach o tym jednak zanlazłem tylko jeden przykład który nie działał... a po angielsku nie wiem jak szukać. Czy mółgby mi ktoś podać przykłady lub linki do przykładów wykorzystujących coś podobnego. Z góy dzieki
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 535 Pomógł: 27 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Właśnie o to chodzi że ten przykład mi nie działa
Dobra temat do zamknięcia poradziłem sobie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 05:54 |