![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wiem, że kilka linijek dalej jest taki sam temat, ale mi chodzi o coś innego, poza tym szukałem jakieś pół godz, po forum nie mogąc znaleźć zadowalającej odpowiedzi. Otóż jak pobrać wartośći, pól formularza z okna macierzystego, z poziomu okna popup (dziecka) próbowałem rózne kombinacje typu Kod window.parent.document.getElementById('aaa').value; window.opener.document.getElementById('aaa').value; bez skutku OK znalazłem rozwiązanie trochę na około, jak ktoś wymyśli coś bardziej bezpośredniego to niech napisze w oknie macierzystym definiujemy funkcję
w oknie potomnym wywołujemy ją
Ten post edytował php programmer 15.01.2007, 12:24:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 3 Dołączył: 18.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystaj z window.opener.document.forms
-------------------- Praktyczne wprowadzenie do JavaScript dla poczatkujacych!
Simplicity of web programming - ferrante.pl blog Functionite - szkolenia JavaScript |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie opener działa.
Np opener.document.form[0].elements[0].value -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:55 |