![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem stworzyłem baze danych : arek ,oraz tabele news gdzie
id_news INT NOT NULL AUTO INCREMENT, temat TEXT, data DATE, tresc TEXT, PRIMARY KEY(id_news) jezeli wpisuje poszczegolne rekordy w cmd to nie ma problemu, ale jezeli jes to juz skrypt.php to po pierwsze nie dodaje nowych rekordow, po drugie nie wyswietla mi starych pokazujac bład Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in C:\wamp\www\test\b.php on line 11 a.php
b.php
Jezeli mogłby mi ktoś wytłumaczyć bo od wczoraj juz nad tym siedze..;/ Pozdrawiam Ten post edytował rasco7 14.01.2007, 22:59:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest:
zamkłeś nawias, powinno być :
A poza tym, nie przekazujesz tam żadnych danych, bo niema zmiennych jak $temat itp, przekazujesz przecież je z formularza metodą post: np: $_POST['temat'] -------------------- woop woop.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 9.01.2007 Skąd: Sejny/Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 05:32 |