![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam problem ze stworzeniem funkcji wyswietlajacej mi zawartość bazy z sortowanem według zmiennej '$sort' mam działający kod
a gdy definiuje funkcje ..
wyswietla mi taki błąd Something is wrong in your syntax obok 'ORDER BY id' w linii 1 i w sumie to podaje według czego ma sortować i nie wiem o co chodzi?? jak moge to rozwiązać ![]() dopiero zaczynam więc proszę o pozostawienie przejżystości kodu bez komentaża ![]() dreamweaver 8 serwer krasnal 1.7 ps. nie wiem czemu tak dziwnie sformatowal kod php w poscie dając align=\\"left" zamiast align=\"left\" ? ![]() proszę o szybko pomoc peace |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie nie przekazujesz zmiennej $baza do funkcji.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no i wyjaśniło się
![]() hehe tak to jest jak sie bierze za coś o czym sie nie ma pojęcia ![]() byłem przekonany, że skoro zdefiniowałem zmienną $baza przed funkcją to to bedzie chulać tak jak ma chulać dzięki wielkie peace |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:16 |