![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy istnieje możliwość ustawienia zdarzenia w momencie wciśnięcia przycisku formularza?
Chciałbym aby pętla if wykonywała się w momencie gdy zostanie naciśnięty przycisk formularza Czy to możliwe? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
onClick
![]() pozdrawiam -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm... Nie wiem o co Ci dokładnie chodzi, ale chyba nie o tym o czym mówi kriqs...
Możesz wykonać warunek if z JS wywołany za pomocą onClick. Jeżeli jednak chcesz aby był to warunek w php, to albo musisz wysłać cały form, albo użyć AJAX'a... Robisz sobie jakiegoś DIV'a i w momencie naciśnięcia tego przycisku wysyłasz forma do DIV'a przy pomocy AJAX'a. Heh, sam trochę to zakręciłem, ale ale mam nadzieję, że rozumiesz istotę przesłania ![]() -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9.07.2025 - 05:07 |