![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, po instalacji obojętnie jakiego serwera gdy wejde w przeglądarce (na ie oraz ff) i wpisze http://localhost lub swoje ip to jest tylko biała strona, nie pokazuje się strona startowa żadnego serwera. Firewall jest wyłączony. Testowałem na różnych serwerach takich jak Foxserv, Krasnal, Vertigo serv <-- przy tym serwerze na starcie wychodzi upomnienie ze jest problem z portem 80. Mam sprawdzić czy jest on wolny. Dodam ze posiadam routera. Dopuściłem w routerze port TCP/UDP nr 80 ale to nic nie dało. Pomóżcie pls, pozdrawiam!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Coś blokuje port. Często robi to Skype.
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie! wszystko działa
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 10:11 |