![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamieszałem z nawiasami:
jezeli wszystko z walidacja bedzie ok to dodaje dane do pliku txt. cos zamieszałem i nie moge sobie dac rady. albo mi dodaje wszystko albo nic i taki to ambaras ![]() -------------------- gdy moderator śpi - budzą się demony ]:->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 ja tu nie widze ani jednej petli
![]() 2 o ktore nawiasy chodzi? 3 nie $REMOTE_ADDR tylko $_SERVER['REMOTE_ADDR'] 4 nie ma tu zadnego warunku ktory by uzaleznial dodawanie rekrodu od poprawnosci danych -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz nauczyc sie odpowiednio formatowac kod, bo w tej chwili trudno sie go analizuje. Wrzuc go chociazby do php IDE, masz magiczny skrot Ctrl+shift+f ktory robi autoformatowanie i zobacz o ile czytelniej sie robi.
Tak jak maryaan napisal nie sprawdzasz nigdzie czy powinien dodawac dane czy nie. Dodatkowo, funkcje kontakt wywolujesz z parametrami, ktorych nie ma. Nie: $email a $_POST['email'], i analogicznie z reszta zmiennych z formularza. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz nauczyc sie odpowiednio formatowac kod, bo w tej chwili trudno sie go analizuje. Wrzuc go chociazby do php IDE, masz magiczny skrot Ctrl+shift+f ktory robi autoformatowanie i zobacz o ile czytelniej sie robi. php ide ![]() ![]() ps. skoro nikt nie potrafi mi odpowiedziec na powyzsze pytanie to moze ktos wie czy za pomocą macromedii dreamwavera moge automatycznie uporzadkować pętle... ![]() ![]() ![]() Ten post edytował kononowicz 13.01.2007, 17:14:40 -------------------- gdy moderator śpi - budzą się demony ]:->
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 16:15 |