![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2007 Skąd: Mielec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam mały problemik. Chodzi o to, że robię serwis o grach wojennych i potrzebuje zeby z bazy danych byl pobierany kod php z np. statystykami serwera... bardzo mi to potrzebne poniewaz wole obslugowac formularze do wysylania danych niz za kazdym razem otwierac plik php i doklejac kod, ktory pewnie za 2 dni usun albo co gorsza bede chcial zmienic pozycje tego. Bardzo prosze o pomoc. Z gory dzieki...
P.S. Przeszukałem juz prawie całe forum i tylko eval znalazlem i nie wiem jak to wykorzystac. Wiem ze jest artykul na www.algorytmy.pl ale mnie na niego nie stac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprubój funkcje eval()
![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2007 Skąd: Mielec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki... a mógłby mi ktoś powiedzieć jak powinien wyglądać kod wykorzystujący funkce eval() czy wystarczy tylko
Dzięki za pomoc. W manualu jest coś o eval ale nie widac nic z bazą danych ![]() Ten post edytował ultras91 14.01.2007, 18:28:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie czasem
? ;] Ten post edytował Balas 14.01.2007, 18:45:47 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Sory ze nie pisze w jednym temacie. Wstawilem Eval (nie wiem czy dobrze) ale nie pokazuje sie juz blad na stronie glownej tylko teraz nie wyswietla pola $tresc (tutaj znajduje sie kod ze skryptem) ale normalny tekst wyswietla. Juz mi glowa peka od tego... Prosze o pomoc albo poukladanie tego jak nalezy. Z gory dzieki
![]()
Ten post edytował ultras91 17.01.2007, 12:24:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
najpierw poczytaj co zwraca mysql_query()
http://pl.php.net/manual/pl/function.mysql-query.php potem poczytaj jak sie pobiera dane z tego co zwrocil mysql_query() http://pl.php.net/manual/pl/function.mysql-fetch-array.php a potem dowiedz sie jaka jest roznica miedzy: echo'$jakaszmienna' a echo $jakaszmienna http://pl.php.net/manual/pl/language.types.string.php ps: przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem, że to trochę śmieszne, ale podbijam temat, bo chcialbym sie dowiedziec jak rozwiazac pytanie z pierwszego posta. te linki jak rowniez opisy tych funkcji nie rozjasniaja mi sytuacji. mozna prosic o pomoc i jakie totalnie jasne wytlumaczenie jak mozna wyciagnac i uzyc kod php z bazy danych ? dzieki z gory
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:01 |