![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś może mi pomóc?
Mam klasę wypisz.
W konstruktorze utworzyłem formularz który za pomocą funkcji echo wyświetla się w przeglądarce. Póżniej chcę aby było wypisane pole 1 $HTTP_POST_VARS['R1'], ale tego ten konstruktor nie robi. Czy ktoś ma jakiś inny pomysł aby dana klasa wyświetlała formularz oraz wartość z formularza?A może ktoś wie jak poprawić mój kod? Za pomoc z góry dziękuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie baw sie w archeologa
![]() echo $_POST['R1'] ![]() -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wyświetli Ci,
po pierwsze jw $_POST po 2 najpierw musisz wysłac daj przed echo takie coś: if(isset($_POST['R1'])){ echo ... } Wtedy bedzie wyświetlać tylko R1 gdy jest wysłane |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie ze jesli uzywasz $HTTP_POST_VARS['R1'] w klasie to powinienes uzyc global przed tym, mozesz uzyc tez tablice $_POST ktora jest autoglobalna
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 13:15 |