![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2002 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Pisze skrypik ktroy pobiera libcze stron zaindeksowanych w wyszukiwarkach i libcze linkow zwrotnych - waidomo trwa to troszke czasu. Wykorzystuje AJAX http://script.aculo.us/ Narazie zrobilem to tak:
CZyli wywylam formularz nasptenie pojawia sie Loader i jak sa wszytkie dane ze skryptu php to wysietla mi te wyniki. Chcialbym jednka zrobic to inaczej, mianowcie: po wyslaniu formularza pojawia sie tabelka: Domain name | zaindeskowane strony | linki zwrotne YAhoo MSN I w tej tabelce w miejsce liczby zindeskwoanych stron i linkow zwrotnych aby pojawily sie wszedzie loadery do czasu az zostana pobrane liczby (linki) - tylko w taki sposob ze jak tlyko skrypt php uzyska te wyniki to od razu w mijscu DANEO loadera poajwia ie wyni, a inne loadery dalej pracuja dopoki kazdy nie pobierze swoich wynikow. Ma ktos pomysl jak to zrobic ? Z gory dzieki za pomoc -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod document.getElementById('loader1').value = 'aaaaaa';
// itd |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2002 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
A moglbys moze napisac mi gdzie mniej wiecej wrzucic to do mojego kodu ? Z gory dzieki za pomoc. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:00 |