![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O javie nie mam zielonego pojęcia więc proszę o gotowe rozwiązanie: mam formularz i chcę aby po kliknięciu (zaznaczeniu checkboxa) wyskakiwały dwie opcje do wyboru w formie "radio" czyli te okrągłe pola do wyboru . Ja na tym się zupełnie nie znam i próbowałem szukać na forum ale dokładnie czegoś takiego nie ma ani w google. Będę bardzo bardzo wdzięczny. I proszę proszę o rozwiązanko
![]() ![]() -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 1 Dołączył: 20.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze primo: nie java a javascript, no chyba, że chcesz aplety pisac
![]() po drugie primo: masz 2 opcje do wyboru: - zastosować ajax i po kliku w checkbox ładowac przez HttpRequest zawartość do jakiegoś DIV'a - zastosować prostą funkcję rozijania DIV'a, w któym siedzą już te radio |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobra javascript
![]() ![]() -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisac do kogoś kto się zajmuje wykonywaniem skryptów JS z prośbą o zrobienie.
Oczywiście w tych czasach nie za darmo. ![]() -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]()
|
|
dobra już dzięki sam sobie napisałem
-------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 23:34 |