![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Mam zarejestrowana ciekawa domene i chce otworzyc cos na wzor fora.pl. Tyle ,ze chce oprzec to na phpbb zmodyfikowanym przez przema. Wszystko jest oki ,ale jak zrobi aby uzytkownik wchodzac na strone rejestrujac sie mogl zalozyc swoje forum w domenie ? Prosze o pomoc. Ten post edytował allgsm.pl 12.01.2007, 11:56:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robisz rejestrację u siebie, automatycznie instalując phpbb i już.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaje się mi, że chodzi mu konkretnie o subdomenę dla użytkownika...
Subdomenę tworzysz poprzez VirtualHosty (httpd.conf) lub w pliku .htaccess Ew. jeśli masz zarządzanie swoim kontem poprzez np DA czy cPanel to możesz użyć gotowych API ![]() -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dziekuje za podpowiedzi. Dokladnie jak mowi mokry, ma byc tak: Wchodzisz na glowna strone jest tam "zaloz swoje forum", osoba wypelnia formularz, wybiera nazwe forum np: muzyka. Automatycznie ma tworzona subdomene www.muzyka.adres.pl i automatycznie ma zakladane forum ktorym moze administrowac. Jak to zrobic ? Moze jest chetny kto wykona to w zamian za reklame lub niewielka kwote ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WildCard i prefixy. Miałem kiedyś pisać takie coś, ale się znudziłem.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze nadac topikowi sensowny tytul -- bo "pomoc" nic nie mowi o problemie.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Ok ok ,chlopaki ja kumam flasha, a php jestem noga. Czy jest ktos kto pomoze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz do jakiegoś programisty złóż ofertę co, jak i za ile.
Albo po prostu php się NAUCZ. -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:34 |