![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2006 Skąd: 3miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
zmieniłem to kasowanie na ********* znalazlem calkiem fajnego manuala ![]() kiedy był mały było fajnie jednak kiedy go troche powiększyłem przestał trybić tzn. pobiera rekordy ale gdy chce je usunąć czy zmodyfikować to nic sie nie dzieje (strona się przeładowuje i tyle)
gdzie mogłem popełnić błąd, pewnie gdzieś z nazwami pól albo zmiennymi kolejny raz proszę o wyrozumiałość ![]() ![]() zapomniałem dodać że roderdy są dodwane poprawnie ![]() Ten post edytował marlab.z.gdyni 10.01.2007, 21:51:32 -------------------- Nad ranem znaleźli młodego gitowca, Złożyli go w ciemnej mogile, A gity, jak stali, się wszystkie chlastali, To młody gitfunfel kopyrtnął
FORUM FOTOGRAFICZNE - FOTOFORUM |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Bez wnikania w szczegóły kodu, polecam stosowanie funkcji mysql_error" title="Zobacz w manualu php" target="_manual - bez tego nie będziesz miał żadnej wiedzy na temat wynikłych problemów.
Przeanalizuj podany w opisie funkcji przykład, popraw swój skrypt i podaj, jakie błędy występują. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<> zamień na !=
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2006 Skąd: 3miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<> zamień na != można troszeczkę jaśniej ? dziękuję echo mysql_errno() . ": " . mysql_error(). "\n"; bardzo pomoglo ![]() dziękuję kolejny raz ![]() Ten post edytował marlab.z.gdyni 11.01.2007, 16:39:26 -------------------- Nad ranem znaleźli młodego gitowca, Złożyli go w ciemnej mogile, A gity, jak stali, się wszystkie chlastali, To młody gitfunfel kopyrtnął
FORUM FOTOGRAFICZNE - FOTOFORUM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 00:39 |