Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Oferta łącz internetowych netii
ActivePlayer

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Czy ktoś z Was korzysta z usług netii? Znalazłem następującą ofertę: http://www.partner-netia.com/ i wydaje mi się ze może być dość ciekawa. Pytanie tylko jakiej jakości są te łącza? Z tego co dowiedziałem się od konsultanta, to faza testowa, ale usługę pod kierunkowym 022 wprowadzili całkowicie bez problemów. A w 032 tez do tej pory idzie gładko. Łącza oparte o ADSL czyli dokładnie to samo co neostrada.

Pewien znajomy (gracz) mówił mi ze ma małe problemy z łączem mianowicie są okresy czasu kiedy 8-10% pakietów ginie. Przy zwykłym downloadzie i przeglądaniu www oczywiście nie ma problemów, no ale przy grach to już co innego.
Go to the top of the page
+Quote Post
envp

Grupa: Zarejestrowani

-----

Chyba nie za dobrze jak 8-10% pakietów ginie ;/ Skoro płacisz np. za 1Mbit to masz prawo do 1Mbit na każdym z protokołów ( o ile udostępnia ). Poza tym nie wiem jak w netii jest, ale polecam dialog - nie zdażyło się, żeby prędkość spadła poniżej gwarantowanej...
+Quote Post
ActivePlayer

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

tak z tym ze ten problem z pakietami miala jedna osoba ktorej pytalem, pare innych nie miało w ogole. ginące pakiety nie mają nic do protokołów. co do dialogu, nie wszędzie jest, tutaj mowa o ofercie łącz netii po kablach tp więc zasięg troche na innym poziomie.
+Quote Post
acztery

Grupa: Zarejestrowani

-----

tak na marfinesie, czy płaci się za 1mb/s to nie jest takie oczywiste. nie wiem jak w Twojej umowie pisze Kuba ale w mojej maksymalny transwet do 1 mb/s
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:07