![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2006 Skąd: 3miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam was ponownie
![]() jako ze umiem już dodawać wpisy do bazy a potem je wyciągać, segregować i usuwać (księga gości czyli dla Was banał) chciałbym rozbudować stronę o mini panel admina do którego dostęp będzie oczywiście chroniony hasłem ![]() pierwsza opcja to właśnie kasowanie wpisów w księdze gości, jednak poległem na logowaniu do panelu ![]() (ta sama sytuacja jest gdy mam rozbite na 2 pliki: sprawdzający i formularz do logowania) wygrzebałem gdzieś na forum poniższy skrypt
linijki tabeli sql to: userid mediumint(8) username varchar(40) passwd varchar(40) czy ktos moze moglby mi powiedziec czemu się to sypie ? Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /var/www/sites/yoyo.pl/n/a/naguski/test2.php on line 15 feralna linia to: $_SESSION['uid'] = $row['userid'] ![]() pozdrawiam oraz z gory dziekuje ![]() Ten post edytował mike_mech 10.01.2007, 00:38:44 -------------------- Nad ranem znaleźli młodego gitowca, Złożyli go w ciemnej mogile, A gity, jak stali, się wszystkie chlastali, To młody gitfunfel kopyrtnął
FORUM FOTOGRAFICZNE - FOTOFORUM |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrz na cudzyslowy gdy piszesz komendy do mysql'a
Tak byc powinno:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
session_start();
to wogole powinno byc na poczatku pliku a nie gdzies w srodku ![]() -------------------- Zapraszam na bloga: http://matlas.obsysa.net/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co chcesz osiągnąć wykonując ten kawałek kodu, bo jeżeli twoim zamierzeniem było zaincludowanie 'index.php'; , to nawet wpisując poprawne hasło i login nigdy nie wykonasz kodu po
Ten post edytował spryciula 10.01.2007, 06:42:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 13:43 |