![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2004 Skąd: LDZ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może w tworzeniu www nie jestem raczkującym ale w tworzeniu takie formularza skomplikowanego tak
![]() Chcialbym zrobic taki formularz ktory wyglada tak : [input 1][input 2] [input 3] [input 4] [select (TAK/NIE)] [6 input 7] [BUTTON(DODAJ)] 1. I to jest jedna linijka, jak nacisne BUTTON dodaj to chcialbym zeby mi sie dodala kolejna taka sama linijka z polami formularza tylko przydaly by się inne indeksy. 2. Kiedy w polu select wybior NIE to nic sie nie dzieje, jednak jezeli wybiore w polu select TAK to chcialbym aby mi pod spodem stworzyla sie linijka z polami formularza ale z innymi niz poprzednia. Na przyklad taka : [wczytaj plik] [input1] [select (1,2,3-10)] [input 2] [input 3] [input 4]. Wczytaj plik - wczytywany będzie jakiś plik z projektem i ten będzie resamplowany powiedzmy do miniatury 100x100. W zalezności od wyboru w polu select 1,2,3 lub 10 miały by się pojawiać dynamiczne pola input do wprowadzenia danych. To jest taki skrypt do przyjmowania zleceń, chciałem sobie ułatwić pracę i wszystko zapisywać do bazy danych a nie jak teraz do każdego pliku oddzielnie. Wiadomo przeglądanie bazy jest łatwiejesze, szybko się robi zestawienia itp. ![]() Jakiej metody do tego użyć php, javascript czy może coś innego? Żeby się nie narobić a w miare sprawnie to zrobić. ![]() A może już jest jakiś taki gotowy 'skrypt'? Docelowo ten formularz ma się wydrukować w takim szablonie : http://www.toya.net.pl/~saturn/fpz.pdf Uprzejmie dziękuję za pomoc ![]() -------------------- Hardware : <span style="font-weight: bold;">OrangePi+ 2E | 2GB RAM | HDD: 1TB </span>
Software : <span style="font-weight: bold;">Debian GNU/Linux 8 (jessie) 3.4.113-sun8i </span> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 00:27 |