![]() ![]() |
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz |
Rolnik sie chwali koledze:
Rolnik: Moja świnia umie gadać po francusku! Kolega rolnika: <śmiech> R: To chodź zobacz! <podchodzą do świni rolnika> R: Świnia, umiesz gadać po francusku?! Świnia: --- <rolnik kopie świnie> Ś: Łi, łi! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
O trzeciej w nocy ONA po cichutku wymknęła się z małżeńskiego łoża do sąsiedniego pokoju. Klawiaturą rozbiła 19-calowy monitor, wszystkie płyty CD porysowała i podeptała swoimi pantoflami. Obudowę komputera wyrzuciła przez okno, a drukarkę utopiła w wannie. Potem wróciła do sypialni, do ciepłej pościeli i przytuliła się z miłością do boku swego nic niepodejrzewającego, śpiącego męża. Była przeświadczona, że już teraz cały wolny czas będzie przeznaczał na ich miłość. Zasnęła... Do końca życia pozostały jej jeszcze całe cztery godziny...
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
Cytat To mogło przydarzyć się tobie....
Właśnie zdążyłem usiąść, kiedy usłyszałem głos z sąsiedniej kabiny: "Cześć! Co słychać?" Nie mam w zwyczaju prowadzenia konwersacji w WC, i nie wiem, co we mnie wstąpiło, że - chociaż zakłopotany - odpowiedziałem: "No, w porządku!" A tamten na to: "I co porabiasz?" Co za pytanie W tej sytuacji - trochę dziwaczne... Odpowiedziałem: "Eee, to, co ty... Wiesz..!" Właśnie postanowiłem wyjść tak szybko, jak tylko się uda, kiedy padło następne pytanie. "Mogę do ciebie wejść?" Tego już było za wiele, ale postanowiłem zakończyć rozmowę w uprzejmy sposób: "Nie... Jestem trochę zajęty!!!" I usłyszałem, jak tamta osoba mówi zdenerwowana: "Słuchaj, oddzwonię później. Jakiś idiota ciągle mi odpowiada z kabiny obok!!!" |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat(scanner @ 2005-04-25 14:33:23) Cytat ... Właśnie postanowiłem wyjść tak szybko, jak tylko się uda, kiedy padło następne pytanie. "Mogę do ciebie wejść?" ... Poczułem delikatną woń spalenizny. Nie powinno być przypadkiem "przyjść"? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Cytat Najlepsza zabawa dla jaraczy zioła:
We trzech siedzą przy stole i palą na maksa, po czym jeden wychodzi, a pozostali zgadują, który to wyszedł.... |
|
|
|
|
|
|
Cytat(Poemat o pracy) Kocham swoja robotę, zarobek kocham tez!
Kocham je coraz mocniej, czy słońce jest, czy deszcz. Kocham mego szefa , on przecież jest wspaniały. Kocham tez jego szefów - i wszystkich pozostałych. Kocham swoje biuro i jego pochodzenie, Na urlopowy wyjazd go nigdy nie zamienię. Kocham biurowych mebli ponury szary kolor I sterty dokumentów rosnące wciąż na nowo. Wydajność mojej pracy wzrasta wręcz nadzwyczajnie I nie znam innych przyczyn, by było mi tak fajnie. Ja kocham tez obecność mych współpracowników, Pełną złośliwych uwag, uśmiechów, wykrzykników. Kocham mój komputer, kocham jego programy. Przytulam je do siebie, chociaż nie bez obawy. Ja kocham każdy program i wszystkie jego pliki Zwłaszcza jeśli ich praca przynosi mi wyniki. Szczęśliwy jestem tutaj! Tu Źródło mej radości, Niewolnik swojej Firmy - to pełnia szczęśliwości! Kocham te robotę, kocham swe zadania. I kocham tych nudziarzy, co ględzą na zebraniach. Kocham swoja prace, być może was to nudzi. I również bardzo kocham przybyłych właśnie ludzi. Tych dwu przyjaznych ludzi, wcale nie żadnych głupków, Co w śnieżnobiałych kitlach wywożą mnie do "czubków" |
|
|
|
|
|
|
|
Cytat Jak się nazywa czyn, gdy sprawca zje bułkę w sklepie i nie zapłaci za nią?
- Kradzież z wszamaniem. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
- czym się różni student pierwszego od piątego roku informatyki?
- student pierwszego roku myśli, że kilobajt ma 1000 bajtów, a student piątego roku, że kilometr ma 1024 metry. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Troche kawałów o informatykach:
Cytat Do informatyka dotarła wiadomość, że urodziła mu się córka, po czym od razu zapytał: "A gdzie mogę zrobić upgrade?" Cytat Złapał głodny programista złotą rybę (jakiegoś zmutowanego śledzia), no i jak zawsze trzy życzenia: "Po-pierwsze, chce pokoju na całym świecie" Biedna ryba na to: - Sorrki, za trudne, inne poproszę. - No to niech Windows 95 się nie zawiesza. - Dobra już, może być pokój na całym świecie. Cytat Co mówi komputerowiec jak widzi swoją teściową? Alt + Ctrl + Delete Cytat Kilku informatyków po pracy wybrało sie na piwo. I jak to "komputerowcy" prowadzą rozmowy tylko o chipsetach, twardych dyskach, itp. W końcy jeden z nich głośno się odzywa: - Panowie! Tak nie można, tylko rozmowy o robocie. Porozmawiajmy o czymś innym. - A o czym? - pyta jeden z kolegów. - Na przykład o dupach - odpowiada ten pierwszy. Zapadła dłuższa chwila ciszy. W koncu jeden się odzywa: - Moja karta graficzna jest do dupy!!! Cytat Amigowiec został porażony przez swoją ukochaną amigę na śmierć i poszedł do nieba. Staje przed Św.Piotrem a Piotr się go pyta: - Chciałbyś Amigowcu pójść do nieba czy do piekła? - Chciałbym się rozejrzeć - odpowiada nieśmiało amigowiec. - Patrz tak wygląda niebo - mówi św.Piotr - pokazując dookoła. - Niby chłodno tu - inteligentnie zauważa Amigowiec. - Teraz chodź pokażę ci piekło - mówi św.Piotr Zjeżdżają do piekła patrzą a tam gołe panienki siedzą na monitorach, super myszki. - Dookoła leżą amigi a Nawet najnowszy model "Amiga CD Power Belzebub" z procesorem matolarola 40000000000, która ma 100 TMipsów. Wracają na górę - czyli do nieba - i św.Piotr się pyta: - No to jak - niebo czy piekło? - Nie obraź się św. Piotr - ale ja wolę do piekła - mówi amigowiec. Dobra pojechał na dół, wychodzi z windy a tu go dwa Diabły za bary i do beczki ze smołą i na części. Przestraszony Amigowiec - krzyczy co się stało z tamtym piekłem które widział poprzednio: Na to jeden z diabłów odpowiada: - To było DEMO baranie, DEMO.... Edit: Ten kawał mi się bardzo podoba: Cytat Jasio pyta swojego tatę:
-Tato, a co to jest właściwie polityka? -No cóż, ja przynoszę do domu pieniądze, więc jestem kapitalistą. Twoja mama nimi zarządza, więc jest rządem. Dziadek dba o swoje prawa, więc jest związkiem zawodowym. Nasza pokojówka reprezentuje klasę roboczą. Oboje z mamą o ciebie dbamy, bo jesteś ludnością. A twój młodszy brat, który leży jeszcze w kołysce, jest naszą przyszłością. Rozumiesz? Jasiu po chwili zastanowienia: -Chyba muszę się z tym przespać. Więc idzie spać. W nocy budzi go krzyk młodszego braciszka, który narobił w pieluchę. Idzie więc do mamy, ale nie może jej dobudzić. Postanawia pójść do pokojówki, ale przez uchylone drzwi widzi, jak jego ojciec kocha się z pokojówką, a dziadek ich podgląda. Stwierdza, że nikt go nie wysłucha i wraca do łóżka. Rano tata pyta Jasia: -I co, wiesz już co to jest polityka? -Tak, tato. Kapitalista wykorzystuje klasę roboczą, przy czym związki zawodowe się temu przyglądają a rząd śpi. Ludność jest ignorowana a nasza przyszłość leży w gównie! Ten post edytował Diwi 27.04.2005, 09:52:44 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Podobne do basha: http://www.pr0n.pl/
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 560 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Nie wiem czy to widzieliście kiedyś, ale ja to dopiero mail'em dostałem i mało w pracy z krzesła ze śmiechu nie spadłem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/laugh.gif)
Cytat Pewien [ocenzurowano] obrażał wszystkich na pewnym kanale IRC. Większość ludzi uważała to nawet za dość zabawne, ale zabawa miała się dopiero zacząć... Niebiezpieczny haker o ksywie bitchhecker postanowił zaatakować autora tej historyjki i komentarzy, znanego jako Elch.
* bitchchecker (~java@euirc-a97f9137.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) * bitchchecker (~java@euirc-61a2169c.dip.t-dialin.net) has joined #stopHipHop {bitchchecker} czemu mnie wykopaliście {bitchchecker} nie potraficie normalnie rozmawiać {bitchchecker} odpowiedzcie! {Elch} nie wykopaliśmy cię {Elch} miałeś ping timeout: * bitchchecker (~java@euirc-a97f9137.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) {bitchchecker} jaki ping człowieku? {bitchchecker} timing mojego pc jest prawidłowy {bitchchecker} mam nawet dst {bitchchecker} zabanowałeś mnie {bitchchecker} przyznaj to sukinsynu {HopperHunter|afk} LOL {HopperHunter|afk} kurde, ale jesteś głupi, DST^^ {bitchchecker} zamknij się MAMY DST! {bitchchecker} już od dwóch tygodni {bitchchecker} jak włączasz kompa to pokazuje się komunikat od windowsów, że zastosowano DST {Elch} Jesteś prawdziwym ekspertem do komputerów {bitchchecker} zamknij się bo cię zhakuję {Elch} ok, już jestem cicho, tylko nie pokazuj nam jakim jesteś dobrym hackerem ^^ {bitchchecker} podaj mi swoj numer sieciowy chlopie i jestes martwy {Elch} to chyba 129.0.0.1 {Elch} albo może 127.0.0.1 {Elch} tak, właśnie: 127.0.0.1 Czekam na twój wielki atak {bitchchecker} za pięć minut wykasuję ci twardziela {Elch} Zaczynam się bać... {bitchchecker} zamknij się, już cię nie ma {bitchchecker} mam taki program gdzie wprowadzę twój IP i leżysz {bitchchecker} pożegnaj się {Elch} z kim? {bitchchecker} z samym sobą koleś {bitchchecker} buy buy {Elch} Cały drżę na myśl co taki wielki Hack0rs może mi zrobić * bitchchecker (~java@euirc-61a2169c.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) To co się stało było oczywiste: gościu wprowadził własny adres IP do swojego Wielkiego Programu Hakującego i doprowadził do padu własnego systemu. Trochę mu ten atak nie wyszedł. Myślałem, że mam z nim spokój, ale dobry haker nigdy się nie poddaje. Po dwóch minutach wrócił... * bitchchecker (~java@euirc-b5cd558e.dip.t-dialin.net) has joined #stopHipHop {bitchchecker} koles masz szczęście, że mój komp padł bo byłoby po tobie {Metanot} lol {Elch} bitchchecker: Więc spróbuj znowu... Mam nadal ten sam IP: 127.0.0.1 {bitchchecker} aleś ty głupi {bitchchecker} powiedz buy buy {Metanot} ach, [cenzura] się {bitchchecker} buy buy elch * bitchchecker (~java@euirc-b5cd558e.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) Napięcie rosło... Czy po tych dwóch wpadkach będzie potrafił doprowadzić do padu MÓJ komputer? Czekałem lecz nic się nie działo. Poczułem ulgę... Minęło całe sześć minut zanim przygotował następny atak. Był Hackerem łamiącym zabezpieczenia największych baz danych, więc tym razem już wiedział, co się stało. * bitchchecker (~java@euirc-9ff3c180.dip.t-dialin.net) has joined #stopHipHop {bitchchecker} elch ty sukinsynu {Metanot} bitchchecker ile masz lat? {Elch} co jest bitchchecker? {bitchchecker} masz frie wal {bitchchecker} fire wall {Elch} może, nie wiem {bitchchecker} mam 26 {Metanot} takie zachowanie w wieku 26 lat? {Elch} jak się dowiedziałeś o tym firewallu? {bitchchecker} bo twój pedalski fire wall przekierował mój sygnał do mnie {bitchchecker} bądź facetem, wyłącz to gówno {Elch} fajne, nie wiedziałem, że to możliwe. {bitchchecker} wtedy mój wirus zniszczy twojego pcta koleś {Metanot} hakujecie się chłopaki? {Elch} tak bitchchecker próbuje mnie zhakować {Metanot} ej bitchchecker jeśli jestes hakerem to musisz obejść firewalla, nawet ja wiem jak to zrobić {bitchchecker} tak koles, hakuje elcha ale ten cienias ma firewalla {Metanot} jakiego masz firewalla? {bitchchecker} jak dziewczynka {Metanot} firewall to norma i prawdziwy haker musi umieć sobie z nim poradzić... dziewczynkol^^ {He} Bitch daj se jacksona (przypis tłumacza: (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ?) i wyluzuj. Pozwalasz się sprowokować i dajesz tym dzieciaczkom nowe powody do śmiechu {bitchchecker} wyłącz firewalla to wyśle ci wirusa [ocenzurowano] {Elch} Nieee {Metanot} ej bitchchecker czemu on ma wyłączać, ty powinienes to zrobić {bitchchecker} boisz się? {bitchchecker} nie będę hakował jak on się chowa jak dziewczynka za firewalleml {bitchchecker} elch wyłącz twój @!#$ wall! {Metanot} chciałbym tu coś powiedzieć, czy znasz definicję hackingu?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) jak on wyłączy firewalla to będzie jak zaproszenie i to nie ma nic wspólnego z hackingiem {bitchchecker} siedź cicho {Metanot} lol {bitchchecker} moja babcia używa fire walla {bitchchecker} a ty cieniasie myślisz, że jesteś cool ale nie masz odwagi łazić po sieci bez fire walla? Nazywa mnie dziewczynką i mówi, że tylko jego babcia używa firewalla. Wiem, że starsi ludzie są o wiele inteligentniejsi od młodych ale nie mogłem tego tak zostawić. Aby sprawdzić jego umiejętności postanowiłem go okłamać. Nie mam firewalla, tylko router. Zostawiłem wszystko tak jak jest... {Elch} bitchchecker, kolega pokazał mi jak wyłączyć firewalla. Możesz zaczynać {Metanot} bitchhacker can’t hack {Black{TdV}} ładna gra słów ^^ {bitchchecker} czekaj koleś {Elch} bitchchecker: czekam na twój atak! {Metanot} mówie wam, że to nie haker {bitchchecker} koleś chcesz wirusa? {bitchchecker} podaj mi twój IP to wykasuję ci twardziela {Metanot} lol daj se siana sam jestem hakerem i wiem jak się zachowuja hakerzy a ty na 100.00% nie jesteś hakerem.^^ {Elch} 127.0.0.1 {Elch} łatwizna {bitchchecker} lolololol ty głupku, zaraz cię załatwię {bitchchecker} i już pierwsze pliki znikają being deleted {Elch} mamuniu... {Elch} sprawdzę W panice odpaliłem Explorera, serce waliło mi jak młot. Czyżbym go nie doceniał? {bitchchecker} nie ma już ratunku sukinsynu {Elch} oj niedobrze {bitchchecker} elch ty durniu, twojego dysku g: już nie ma {Elch} tak, nic na to nie mogę poradzić {bitchchecker} a za 20 sekund zniknie f: Tak. To była prawda. Nie miałem dysków G: and F:. Czy w ogóle kiedykolwiek miałem takie dyski? Nieważne, nie miałem czasu na myślenie. Byłem przerażony, a bitchchecker uspokajał mnie odniesieniami do muzyki: {bitchchecker} tupac rules {bitchchecker} elch sukinsynu f: juz nie masz i e: też Dysk E:? O mój Boże... Tam były wszystkie gry. I zdjęcia z wakacji. Sprawdźmy... No wszystko jest. Ale haker mówi, że to wymazał... A może to się nie dzieje na moim komputerze? {bitchchecker} d: wykasowany w 45% idioto lolololol {He} czemu meta nic nie mowi {Elch} prawdopodobnie tarza sie po podlodze ze smiechu {Black{TdV}} ^^ {bitchchecker} nie masz już d: {He} dalej CWELU Gość jest niezły. Przypuszczalnie wykasował mi CD-ROM! Zamienił mojego starego CDka na nagrywarkę!! Ale jak tego dokonał? Muszę go zapytać. Trochę go ośmielić. Sam udziela mi porad jak uniknąć takich katastrof na twardych dyskach. {bitchchecker} elch chlopie aleś ty głupi, nigdy nie dawaj twojego ip nikomu w internecie {bitchchecker} dysk c: 30 percent Czy powinienem mu powiedzieć, że to nie mój komputer atakuje? * bitchchecker (~java@euirc-9ff3c180.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) Za późno... Była 20:22 gdy zobaczyliśmy ostatni wpis hakera o imieniu "bitchchecker". Widzimy, że miał "Ping timeout". Od tamtej pory go nie widziano... pewnie to przez zmianę czasu na letni... |
|
|
|
|
|
|
|
Cytat Bóg mówi do Adama: - Adam daj żebro - Nie dam! - No Adam dajjj - Nie dam - No proszę Adam daj!! - Nie dam, mam jakieś złe przeczucie... i jeszcze cos branżowego: Cytat Egzamin z Sieci Komputerowych:
- Wyżeł biegnie z prędkością 10 km/h i niesie pudełko 10 płyt DVD o pojemności 4,7 GB każda. Czy będzie on przesyłał dane szybciej niż sieć Fast Ethernet (100 Mb/s) na odcinku 8 km? |
|
|
|
|
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Drogi serwisie techniczny! W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA i BOKS. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA aby naprawić problem, ale bezskutecznie. Desperatka. Cytat Droga Desperatko!
Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę: C:\\MYŚLAŁAM_ŻE_MNIE_KOCHASZ, ściągnąć ŁZY oraz zainstalować WIN. Jeśli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY. Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MŻA do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO. PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3 Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TESCIOWEJ. Nie próbuj też instalować nowego programu CHLOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MŻA. Sumując: MAŻ jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć i nie może szybko włączać nowych funkcji. Musisz przemyśleć możliwość zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności... Ja osobiście polecam GORĄCE_JEDZENIE lub SEX_BIELIZN. Powodzenia |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Maly przykład na to jak sobie można samemu pokomplikowac życie... Ozenilem sie z trzydziestoczteroletnia ladna i mloda wdówka, która miala równie ladna szesnastoletnia córke. Mój ojciec ozenil sie z moja pasierbica. Od tej pory wszyscy potracilismy orientacje w rodzinnych stosunkach. Moja zona, czyli synowa mojego ojca jest równiez jego tesciowa. Moja pasierbica zostala moja macocha, a mój ojciec moim zieciem. Nie koniec na tym... Niedawno urodzil mi sie syn, a pól roku pózniej jego stryj, czyli syn mojego ojca. Moja macocha czyli córka mojej zony zostala w ten sposób siostra swojego wnuka, bedac równoczesnie babka swojego brata. Jej syn jest moim bratem, a ja jego dziadkiem. Mój ojciec jest szwagrem swojego wnuka, który jest bratankiem jego syna. Moja zona, tesciowa i synowa mojego ojca jest babka mojego brata. W ten sposób zostalem swoim wlasnym dziadkiem..
|
|
|
|
|
|
|
Cytat ZNAMIONA SUKCESU na poszczególnych etapach życia:
4 lata - nie sikać w majtki 12 lat - mieć przyjaciół 18 lat - posiadać prawo jazdy 20 lat - uprawiać seks 35 lat - dużo zarabiać 60 lat - uprawiać seks 70 lat - posiadać prawo jazdy 75 lat - mieć przyjaciół 80 lat - nie sikać w majtki |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Coś dla osób które pracują w firmach i mają swoich szefów:
[zmoderowane] |
|
|
|
|
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%)
|
LUDZIE (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) !
Ja wszystko rozumiem ... ale czy nie ma na świecie innych kawałów niż o pedałach? W każdym serialu musi być minimum 2 pedałów, w gazetach ich pełno i kawały nonstop o nich. Szczerze?? ŻYGAM TYM JUŻ. Więc jeśli tu ma być kolejne centrum informacji / kawałów o gejach to ja zmieniam piaskownice. P.S. Dlaczego to piszę?? bo już kilka takich postów zostało skasowanych ... i nie omieszkam kasować następne. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%)
|
Kazdy nastepny temat o homoseksualistach bedzie moderowany, a osoba umieszczajaca go dostanie ostrzezenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Przepraszam, że zapytam, ale czy to jakieś tabu? Ze wszystkiego i ze wszystkich można się śmiać tylko nie z homoseksualistów?
z seri odzywek kierowców mpk: pasażer - panie, jak panie jeździsz ? co pan ziemnieki wieziesz ? kierowca - a z którego wora żeś sie pan wysypał ? inne.. pasażer - panie, co pan bydło wieziesz ? kierowca - a co ? ryja przytłukłem ? I proponuję, by osoby robiące OT dorzuciły przynajmniej jakiś dowcip. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
(IMG:http://img252.echo.cx/img252/7868/win98withfirewall5nr.jpg)
Like Windows 9X + Firewall (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ______________________ PRECZ Z CENZURĄ (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/angrysmiley.gif) |
|
|
|
|
|
|
Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat(Seth @ 2002-05-08 16:44:34) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Na przystanku lezy facet zalany w trupa, a obok przechodzi gej. Mysli sobie taka okazja dlaczego mial bym nie skorzystac. (CENZURA (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ). Gdy juz skonczyl zrobilo mu sie chlopczyny zal i zostawil mu 10 zl. Facet budzi sie rano i patrzy, ze obok niego lezy 10 zl. Tak wiec nie czekajac dlugo bierze pieniadze i idzie do monopolowego: - wodke, poprsze Na co ekspedjentka z wdziekiem podaje mu butelke. Po obaleniu butelki, pijaczek polozyl sie obok tego samego przystanku. Traw chcial, ze znowu szedl tedy gej. Mysli sobie: taka okazja, a ja w sumie juz go znam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) No to znow wykorzystal szanse i znow zostawil mu pieniadze. Ranofacet sie budzi patrzy znowu pieniadze. No to znowu idzie do monopolowego. Ekspedjentka pyta sie - wodke ? Nie - odpowiada facet - wino, po wodce strasznie boli mnie tylek hmm... nie powiem kto zaczoł (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Ja rozumiem, że co za dużo to nie zdrowo, że niektóre kawały mogą być niesmaczne, ale żeby usuwać wszystkie to chyba mała przesada. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 04:57 |