![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Jestem na 100% pewien, że Kasia jest mężczyzną ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
Cytat Polocjanci złapali kolesia za przekroczenie prędkości.
Jeden z mundurowych podchodzi do pojazdu, puka w szybę... Policjant: Dzień dobry. Przekroczył Pan prędkość, proszę dokumenty wozu i prawo jazdy! Kierowca: Nie mam! P: Jak to Pan nie ma?!? K: No... nie mam. P: Ale... wogule Pan nie ma czy Pan zapomniał? K: No... nie mam. P: To może proszę sprawdzić w schowku!?! K: Nie... w schowku leży pistolet. Policjant spojżenie na kierowcę z lekkim zdziwieniem w oku... P: Jak to pistolet?? K; No pistolet, co nie widział Pan nigdy?? P: Proszę mi go pokazać. K: Nie mogę, bo jest zakrwawiony... Zdziwienie policjanta sięgneło zenitu... (pytanie profilaktyczne) P: A co pan ma w bagażniku?!? K: A.... w bagażniku leży trup... No to policjant dzwoni po wsparcie... czołgi, helikoptery, cała kawaleria się zjechała. Podchodzi do samochodu żołnierz w pełnym uzbrojeniu... Żołnierz: Proszę otworzyć bagażnik!!! No to kierowca grzecznie pociąga za wajchę... bagażnik otwiera się, a tam... pusto? No to lekkie zdziwienie, ale żołnierz nakazuje dalej: Ż: Proszę pokazać co ma pan w schowku. Kierowca otwiera schowek, a tam mapa, kawałek pajęczyny i ogółem pusto... No to żołnierz już nie za bardzo wie o co chodzi, ale prosi: Ż: Dokumenty wozu i prawojazdy, proszę!!! Kierowca sięga do kieszeni, wyjmuje papiery i z uśmiechem na tważy podaje żołnierzowi... K: To co?!? Może koledzy jeszcze powiedzą, że prędkość przekroczyłem ?!?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/aaevil.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%)
|
Znalazlem na grupie:
Cytat Topeka, KS - Brett Tyson został zawieszony po tym,
jak nauczyciele dowiedzieli się, że mógł on używać php - Nauczyciel podsłyszał go jak mówił, że używał php. W ramach naszej zasady "Zero Tolerancji dla używania narkotyków" został on natychmiast zawieszony - powiedział dyrektor Clyde Thurlow - Nie wiemy dokładnie co to jest php, podejrzewamy, że jest to pochodna PCP albo nowy tzw. "designer drug" (syntetyczny narkotyk na zamówienie) jak GHB. Rodzice są przerażeni odkryciem nowego niebezpieczeństwa w szkole, do której uczęszczają ich dzieci i domagają się od niej zrobienia czegoś z tym problemem. - Słyszeliśmy, że dowiedział się on o php w szkole z sieci. W szkole może nawet działać zorganizowana siatka rozprowadzająca php - powiedział zirytowany ojciec Carol Blessing. - Szkoła powinna uczyć nasze dzieci czytać i pisać, a nie o niebezpiecznych narkotykach jak php. W odpowiedzi na żądania rodziców szkoła przekonfigurowała sieciowy serwer dostępowy tak, aby blokował on dostęp do wszystkich stron wspominających o php. Dyrekcja twierdzi, że powstrzyma to innych uczniów przed podzieleniem losu Bretta Tysona. Przeszukano także szafki oraz sprowadzono psa wykrywającego narkotyki. Z wywiadów z uczniami wynika, że używanie php jest szeroko wśród nich rozpowszechnione, a szczególnie popularne wśród jajogłowych aspołeczniaków. Brett Tyson powiedział w wywiadzie dla BBspot.com: - Kompletnie nie wiem co tu się, kurde, dzieje, ale to zawieszenie daje mi więcej czasu na gre w Quake. Hahaha! php jest skryptowym językiem programowania serwisów internetowych, co brzmi bardzo niebezpiecznie, prawda?. Wielu użytkowników zaczynało od Perla, ale przerzuciło się na bardziej potężny php. Więcej informacji jak rozpoznać czy Twoje dziecko używa php znajdziesz na stronie www.php.net. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%)
|
Niestety, musze sie zgodzic z poprzednim postem. Jest to narkotyk twardy, ciezki do wytropienia, i bardzo latwy w dystrybucji. Trafia do coraz wiekszej spolecznosci i juz nie tylko internetowej. Widzialem na tym forum tematy typu "chce rozprowadzac php na mojej lekcji informatyki - od czego amm zaczac". Na szczescie prawda jest ze uzaleznionymi sa w 99% wazywa tz. "JAJOGLOWI" nie znajacy poza komputerem swiata zewnetrznego !. Mimo wszystko problem jest powazny i nalezy z nim walczyc ! Nawet jajoglowy jest w czesci czlowiekiem !. Ps. jesli masz w domu kontakt z php pozbadz sie go natychmist ! (uzywasz przegrywasz !)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Na szczescie prawda jest ze uzaleznionymi sa w 99% wazywa tz. "JAJOGLOWI" nie znajacy poza komputerem swiata zewnetrznego !.
No wypraszaqm sobie! To, że gdy miałem miesiąc mama przez pomyłkę usiadła mi na głowę to nie powód, by nazywać mnie jajogłowym! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Nie uśmiecha mi się należeć też do tej 1 procentowej mniejszości, jakakolwiek by ona nie była. 1% to nawet do parlamentu się nie załapie. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Kilka dni po ślubie panna młoda skarży się swojej matce:
- Już kilka nocy minęło od ślubu a my nic, jeszcze się nie kochaliśmy.. - Ale córciu dlaczego? - Nie wiem mamo! On cały czas czyta książkę i nei zwraca na mnie uwagi... - To wiesz co? ja położe się zamiast Ciebie i sprawdze czy faktycznie tak jest... I tak też zrobiły. W łóżku obok męża położyła się jego teściowa. No i pan młody faktycznie czyta książkę, ale po chwili wkłada rękę pod kołdrę i do majtek teściowej. Teściowa zrywa się z łóżka, biegnie do córki. - Córciu co Ty mówisz! Chwilke leżałam i juz sie do mnei zaczął dobierać - Taa...palec zmoczy, kartke przewróci i czyta dalej... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%)
|
www.kupa.prv.pl -> Lista kup
-> Lista bąków Cytat Czym różni się Syrenka od krowy ?
Jak Syrenka nawali to stanie a jak krowa nawali to pójdzie |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat http://80.55.218.54/~bzikos/znicz_hypernova.jpg
(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif) :? brak słów.... NO COMMENT jednak ludzie sa lekko pojechani ... |
|
|
|
|
|
|
|
A kto z was oglądał wczoraj wynik phpinfo() ? :-)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja, fajny piesek (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
To to nie był królik?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
Hasło każdego grupowicza :
"dzień bez posta dniem straconym" ;-) Jak się podoba? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat "dzień bez posta dniem straconym"
ja bym powiedzial: Dzien bez "pomogl" jest dniem straconym (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Dzien bez "pomogl" jest dniem straconym (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Oj tak (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%)
|
lub "dzien bez nabicia postu w tym durnym temacie - dniem straconym" (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/aaevil.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%)
|
lekcja angielskiego
Cytat Don't make a village - nie rób wiochy
Don't turn my guitar - nie zawracaj mi gitary A shit is going around me - gówno mnie obchodzi I tower you - wierzę ci I'll animal to you - zwierzę ci się Thanks from the mountain - dziękuję z góry Paintings coin - obrazy Moneta I feel the train to you - czuję do ciebie pociąg go out on people - wyjść na ludzi It's after birds - już po ptokach Heritage of prices = spadek cen The Universal Pregnancy Law = Prawo Powszechnego Ciążenia He killed her the nail = zabił jej ćwieka Rail on you! = kolej na ciebie! Close meetings of the third grade = bliskie spotkania trzeciego stopnia My girlfriend is very expensive to me = moja dziewczyna jest mi bardzo droga Time swimming allowed = czas płynie wolno Day, memory is flying = Dzien, wspomnienie lata golnąć kielicha = to shave a glass czarne myśli = a black child thinks too na czarnej liście = a black woman is, as a rule, covered with leaves członek honorowy = a respectable penis członek korespondent = a letter-answering penis usztywnienie członka = (street slang) execution of a gang member cukier w kostkach = sugar in one's ankles zrobić coś bez zwłoki = do something without corpse podręcznik = an undertowel podpieprzyć (ukraść) = to underpepper nie trzyma się kupy it doesn't hold the shit don't boat yourself = nie łódź się He was her right hand in driving the left businesses = był jej prawą reką w prowadzeniu lewych interesów Tom divided their lottery coupon = Tom podzielił ich los Time swimming allowed = czas płynie wolno Nowe ustalenia = new lazy boy's lips Zbieg okoliczności = refugee of circumstances Zdębiałem = I got oaken. wyszłam za mąż - i went out behind husband paintings coin - obrazy Moneta the route has hit me! - szlag(k) mnie trafił! without pictures - bez obrazy without a little garden - bez ogródek immediate castle - zamek błyskawiczny to take one's legs behind the belt - wziąć nogi za pas slowness of word - wolność słowa Rubik's ankle - kostka Rubika dissolve your hair - rozwiąż włosy outpepper yourself! - odpieprz się! Arek's garbage = śmieciarka Bar's bar - Barbara afterbills - porachunki feet of metals - stopy metali old good tenses - stare dobre czasy don't dust me in! - nie wkurzaj mnie! these aren't cannons - to nie działa to break down the first ice-creams - przełamywać pierwsze lody |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 03:27 |