![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%)
|
nobody: zachowaj poziom i oszczedz nam takich kawalow.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat nobody: zachowaj poziom i oszczedz nam takich kawalow.
Starzejesz sie chyba :? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dbam o morale forumowiczow (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
Cytat Pewien profesor przedstawia wykład o miłości połączony z prezentacją slajdów. Mówi, iż miłość bywa bardzo różna, można na przykład wyróżnić miłość kobiety do mężczyzny... Studenci krzyczą:
- Chcemy zobaczyć slajdy! Jednak lektor mówi dalej - jest jeszcze miłość kobiety do kobiety i ... Studenci znowu przerywają prosząc o pokaz slajdów. Profesor nie zwraca na to uwagi i wymienia kolejny typ miłości: mężczyzna kocha mężczyznę. Słuchacze znowu podnoszą głos: - Chcemy zobaczyć slajdy! Slajdy, slajdy, slajdy! - Poczekajcie chwileczkę... można wyróżnić jeszcze, zupełnie inny rodzaj miłości...Mianowicie miłość do ojczyzny .. O i tu możecie popatrzeć na slajdy! - rzekł dumnie profesor Cytat Dziewczyna rozmawia z dopiero co poznanym chłopakiem:
- Pójdziemy do mnie? - pyta dziewczyna - Oczywiście - odpowiada z radością młodzieniec. Kiedy weszli do domu dziewczyna zapytała: - Wiesz czego chcę? - Nie, nie wiem - odpowiada zdziwiony chłopak Dziewczyna rozebrała się i znowu zapytała: - Wiesz czego chcę? - Nadal nie wiem... Wówczas dziewczyna poszła do sypialni i kolejny raz zapytała: - A teraz wiesz czego pragnę? - Nadal nie wiem... - rzekł zdezorientowany młodzieniec. Dziewczyna położyła się na łóżku i zadała to samo pytanie, ale odpowiedź chłopaka nadal była przecząca. Młoda kobieta nie dała za wygraną... wstała z łóżka. Potem z gracją i wdziękiem odwróciła się do młodzieńca tyłem, pochyliła się ukazując mu swój seksowny tyłek. Po czym ponownie zapytała: - Już wiesz na co mam ochotę? - A! Tak! Chcesz puścić bąka... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%)
|
Na prawde ciekawe jak by to było (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cytat GM vs Microsoft
Na ostatniej wystawie komputerowej Comdex Bill Gates, dokonując porównania przemysłu komputerowego z samochodowym, powiedział: "Gdyby GM dokonał takiego postępu, jaki miał miejsce w przemyśle komputerowym, wszyscy jeździlibyśmy samochodami kosztującymi 25 dolarów i zużywającymi galon paliwa na 1000 mil". W odpowiedzi na tę uwagę rzecznik GM złożył na konferencji prasowej następujące oświadczenie: "Gdyby GM rozwinął technologię taką, jaką rozwinął Microsoft, wszyscy jeździlibyśmy samochodami o następujących własnościach: . Auto ulegałoby wypadkowi dwa razy dziennie bez żadnego powodu. . Po każdym nowym malowaniu znaków na jezdni należałoby kupić nowe auto. . Od czasu do czasu auto stawałoby bez powodu na drodze; należałoby to uznać za normalne, zapalić ponownie silnik i kontynuować jazdę. . Wykonywanie jakiegokolwiek manewru, np. skrętu w lewo, powodowałoby czasami wyłączenie silnika, niemożność ponownego uruchomienia i w konsekwencji konieczność ponownego wbudowania silnika do samochodu. . Tylko jedna osoba byłaby uprawniona do korzystania z auta, chyba że kupowałoby się wersję "Auto95" lub "AutoNT", ale wówczas należałoby dokupić większą liczbę siedzeń". . Macintosh wyprodukowałby wprawdzie pięciokrotnie szybszy, dwukrotnie łatwiejszy w obsłudze i niezawodny samochód napędzany energią słoneczną, ale mogący jeździć tylko po 5 proc. dróg. . Wskaźniki temperatury oleju, wody i lampka kontrolna alternatora zastąpione byłyby przez pojedynczy wskaźnik "general car default". . Nowe siedzenia zmuszałyby każdego do posiadania tyłka tego samego rozmiaru. . Przed zadziałaniem system airbag zapytałby "Are you sure?". . Od czasu do czasu, bez powodu, samochód zamknąłby się i dałby się otworzyć tylko przez jednoczesne pociągnięcie za klamkę, przekręcenie kluczyka i przytrzymanie anteny radiowej. . GM wymagałby od każdego klienta zakupu luksusowej wersji map samochodowych wydawnictwa Rand McNally (będącego wówczas firmą podległą GM), nawet jeśli kupujący nie chciałby ich ani nie potrzebował. Rezygnacja z tej opcji powodowałaby natychmiastowe zmniejszenie osiągów samochodu o 50 proc. lub więcej. Ponadto spowodowałoby to rozpoczęcie śledztwa przez Departament Sprawiedliwości na wniosek GM. . Za każdym razem, gdy GM zaprezentowałby nowy model, kupujący samochody musieliby uczyć się wszystkiego od początku, gdyż nic nie działałoby tak jak dotychczas. Aby zgasić silnik, należałoby nacisnąć przycisk "Start". |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
(IMG:http://arbuzowa.net/dobi/flack.jpg)
Przypadek ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%)
|
Heh, masz troszke tego spamu 8O
|
|
|
|
|
|
|
|
Napisy z murow (cz I.):
# Pochodzenie od małpy jest prywatną sprawą każdego z nas. # Muchy też mają uczucia. # Reforma kalendarza nie skróci czasu ciąży. # Brzechwa kłamie. # Bóg - Handel - Ojczyzna. # Martensy noszą tylko Rumuni. # Krowie placki niszczą powłokę ozonową. # Całujesz tak głośno, jakby krowa nogę z bagna wyciągała. # Dyscypliny olimpijskie: - Rzut młotem przez przeszkody. - Ujeżdżanie kajaka. - Rzut koniem przez płotki na 1000m. - Szachy pod woda z przeszkodami. # Róże pachną zawodowo. # Nie taki żużel straszny jak żużlowcy. # Zacznij myśleć od końca, i czekaj aż ci wyjdzie. # W wieku 10-lat nie wiedziałem, że jestem geniuszem. # Mam prawo do szczęścia, ale nie mam szczęścia do prawa. # W nocy wszystkie piwa są ciemne. # Człowiek wszystko zniesie ... do swojego domu. # Jak umrę, to nie powiem o tym nikomu. # Para - woda w natchnieniu. # Życie - to najgorsza impreza na jakiej byłem. # Otyli żyją krócej, ale jedzą dłużej. # Nie cudzomyśl. # Jak nie możesz przyjść do siebie, przyjdź do mnie. # Trzeba zrobić wszystko, by nic nie robić. # Nie wnikaj, bo wsiąkniesz. # Nie mam nic do stracenia - kat. # Możesz na mnie liczyć - kalkulator. # Komu w drogę temu hulajnogę. # Jak bym miał taka głowę jak ty, to bym na niej siedział. # Przed użyciem wstrząsnąć... # Ulubionym zajęciem Polaków jest walka z przeważającymi siłami wroga # Z wódką nie wygrasz, ty ja w mordę a ona cię na ziemię # Prognoza pogody: będzie lało albo wiało # Kupię kradziony radioodtwarzacz - tel. 997 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
(IMG:http://wgw.pl/img/google.gif)
... bardzo "a propos" na tym forum (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
A ze nie moglem sie powstrzymac http://forum.php.pl/viewtopic.php?p=77208#77208 (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%)
|
Z protokołów zgłoszeniowych PZU - fragmenty z opisow wypadkow samochodowych, sporzadzonych przez kierowcow.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Ostatnimi czasy jakaś stagnacja w tym topicu. Zimowa depresja?
Dwa nowe: Cytat Samolot leci nad atlantykiem, nagle wysiadł silnik. Na środek wychodzi stewardessa i mówi:
- Niestety, samolot jest za bardzo obciążony, ktoś z państwa musi skoczyć, żeby inni mogli przeżyć. Zgłosił się Amerykanin. Wypił całą whiskey, krzynkął "God bless USA" i skoczył. - Niestety, jest nas za dużo, ktoś jeszcze musi się poświęcić. Wstał Francuz. Wypił wszystkie wina, krzyknął "Vive la France" i skoczył. - Proszę państwa, jeszcze jeden z was, potrzebujemy bohatera, bo inaczej spadniemy. Wstał Polak. Wypił wszysko co zostało, krzyknął "Niech żyje Mozambik" i wypchnął murzyna. Cytat Dresiarz z bejsbolem wchodzi do pralni.
- Czy jest chleb wiejski? - Przeciez to jest pralnia Drechu wzial i wpier.. pracownikowi pralni. Nastepnego dnia drech znow wchodzi do pralni. - Bagietke poprosze! - Chlopie zrozum t.o.j.e.s.t.p.r.a.l.n.i.a - Bagietke poprosze! - Spi...aj! Dresiarz znow pobil pracownika pralni. Trzeciego dnia facet pracujacy w pralni kupil ok 10 gatunkow chleba. Znow wchodzi dres. - Czy macie banany? - Przeciez wczoraj i przedwczoraj chleb chciales? - Teraz chleb to nawet w aptece dostać można... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
Cytat Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej dziewczynie urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste.
W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił narzeczonej rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie,facet wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list: " Kochanie, ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zniszczone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieje, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością. PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywiniętych tak, by widać było trochę futerka " |
|
|
|
|
|
|
|
buahahahhahahhahahhahahhahah :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wymieklem :DDDDDDD |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
No to ja trochę nietypowo.
http://forum.php.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=42 zobaczyłem Zawód... i już dawno tak się nie uśmiałem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 03:19 |