![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Spotyka się dwóch malców przed przedszkolem.
Jeden mówi: - Wiesz, że mój tata pływa w marynarce? - A mój w kąpielówkach. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
(IMG:http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/04/c9fad314232c2b7f895fc7e91c6fd7b0_original.png)
EDIT: Tak w związku z obrazkiem wyżej... Znajomi mają własne rozwinięcie skrótu kredowego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) K + M + B -> Klątwa M'Butu C + M + B -> Ciulstwo M'Butu |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
EDIT: Tak w związku z obrazkiem wyżej... Znajomi mają własne rozwinięcie skrótu kredowego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) K + M + B -> Klątwa M'Butu C + M + B -> Ciulstwo M'Butu Sąsiad (ewentualnie ktoś sąsiadowi) namalował czarnym markerem na białych drzwiach "Ctrl + Alt + Del". Wisiało tak kilka miesięcy aż nadszedł czas chodzenia księdza po kolędzie i musieli jakoś to zmyć... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%)
|
http://www.youtube.com/watch?v=kXEgk1Hdze0 posikałem się ....
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Przeglądam sobie forum o skuterach, a tu koleś w naszym pięknym, ojczystym języku piszę: "ftedy".
Rozumiem jak napisał "zaczoł" i te podobne błędy. Często się powtarzają. Ale ten wyżej mnie normalnie zabił... Cały post: link @Usunąłem SEO link. ;] Ten post edytował Evinek 16.04.2013, 14:23:01 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Pani pyta się w szkole:
- Gdzie pracują wasi rodzice? Jaś się zgłasza i mówi: - Mój tata wykłada na Uniwersytecie. - A co wykłada? - Kafelki! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%)
|
Pani pyta się w szkole: - Gdzie pracują wasi rodzice? Jaś się zgłasza i mówi: - Mój tata wykłada na Uniwersytecie. - A co wykłada? - Kafelki! ja słyszałem, że chemię w Biedronce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jednostka wojskowa na pustyni, przyjeżdża generał i pyta żołnierzy:
-Macie jedzenie ? -Mamy ! -Macie alkohol ? -Mamy ! -A jak u was jest z seksem - Mamy wielbłąda! Trochę się zdziwił generał, ale nic. Wrócił do domu, mija tydzień, a jego dalej nurtuje ten wielbłąd. Postanowił wrócić więc do jednostki. Znów ta sama seria pytań. Odpowiedzi te same. Generał mówi: -Zaprowadźcie mnie do niego. Otworzył budynek z wielbłądem, generał patrzy i prosi by go zostawili na 20 minut. Minął czas. Generał wychodzi uradowany. Zapina rozporek i mówi: -Fajny ten wielbłąd ale ma trochę dupkę krzywą ! Na to jeden z żołnierzy: -Krzywą może i ma, ale przynajmniej do burdelu nas wozi panie generale! Bankier z Cypru, aby nie zbankrutować - otworzył burdel. Wchodzi pierwszy klient: - Ile? - W dupę 300, w usta - 200 euro. - A tradycyjnie? - Nie da rady. Na razie jestem sam. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Autostopowicz zatrzymuje TIRa...
Wsiada, a kierowca natychmiast jedynka, dwójka, trójka i pędzi 180 km na godzinę... Nagle szarpniecie, gwałtowne hamowanie... kierowca sięga do kabiny po kij bejsbolowy... Wysiada idzie na tył i jeb, jeb w pakę... Biegiem wraca do samochodu i znów jedynka dwójka trójka i zasuwa 180... Po jakimś czasie znowu szarpniecie hamowanie i bejsbol w łapę i jeb jeb w pakę... Po piątym razie autostopowicz zaczyna się dziwić: - Panie co jest!! Po co ta jazda szarpana i po co pan wali po tej pace tym kijem? Kierowca odpowiada: - Wie Pan... ja mam ciężarowe 20 tonową, wiozę 40 ton kanarków... Nie ma siły, połowa musi latać(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Śmiać się, czy płakać? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/551428_507318209305428_1998000350_n.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat wymagania: Szukamy specjalisty, który świetnie zna się na programowaniu PHP zarówno obiektowym jak i strukturalnym, webdevelopera, ze znajomością płynnej pracy na frameworkach, potrafiący szybko odnaleźć się w rozbudowanym kodzie i wrzucić do niego swoje 5 albo i 10 gr. Musi posiadać umiejętność administrowania serwerami w środowisku Linux, Windows, FreeBSD, Novell, a i na Solarisa się nie obrazimy. Jeśli zupełnie przy okazji masz też zmysł graficzny i potrafisz tworzyć w Corelu, Photoshopie i MS Paint (zwłaszcza Paint), to super - kolejny plus dla Ciebie. Niezbędna jest też wiedza z zakresu SEO, pozycjonowania i generalnie pchania firmy do góry w wynikach googla. Oczekujemy młodego wieku (maks 23 lata), skończonych studiów kierunkowych, co najmniej pięć lat doświadczenia w dużej firmie, koniecznie jako kierownik zespołu (dużego). Oczywiście zależy nam również na sumienności, solidności a także dużej dyspozycyjności (zdarzają się nocki i weekendy). obowiązki: Twoje obowiązki wynikają z naszych wymagań - programowanie, administrowanie serwerem, przygotowywanie layoutów, pozycjonowanie, pisanie artykułów itp. Okazjonalnie trzeba zrobić też kawę dla szefa, ale ten obowiązek obsługujemy w systemie zmianowym, więc to tylko jeden dzień w tygodniu. oferujemy: Oferujemy ergonomiczny zestaw biurowy (fotel+biurko+komputer), zatrudnienie na umowę o dzieło i bezpłatną wodę w biurze. Poza tym dobrą atmosferę, klimat undergroundu (mamy biuro w piwnicy). Godziwe wynagrodzenie (maksymalnie 1600zł). opis dodatkowy: A tak poważnie szukamy po prostu ogarniętego programisty PHP do pracy w rozwijającym się serwisie internetowym. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biuro nie jest w piwnicy, szef nie pije kawy a Ty będziesz mógł się rozwijać w młodym i dynamicznym zespole. Wiem, jak to brzmi, ale naprawdę jesteśmy najmłodszym działem w firmie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jeśli chcesz, damy Ci umowę o pracę, możesz też prowadzić własną działalność, no i nie bierz czasem powyższej stawki serio. Wymagania techniczne? PHP OOP, ogarnięcie frameworków (mamy customowy więc i tak będziesz musiał... albo musiała..? się go nauczyć), MySQL. Pracujemy tutaj też na CSS, HTML, Smarty, Ajax, JavaScript, a i doświadczenie z systemem kontroli wersji SVN/G będzie mile widziane. Wyślij CV, spotkamy się, porozmawiamy... Jeszcze nie przekonany? Tuż obok biura mamy Starbucksa. Lepiej? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Źródło: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatr...ogl6721640.html Ciekawe czy by mnie przyjęli na praktyki? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
@Evinek: a te dane kontaktowe to prawdziwe? Zwątpiłem... ale domena mi do gustu przypadła! (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 13:45 |