![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Podpis jednego z użytkowników naszego forum, który niedawno się zarejestrował.
Cytat Sorry za blędy ortograficzne, mam dysortografie :/
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Pewnie na dodatek jest niewidomy i nie widzi błędów podkreślonych na czerwono. Sorry, rze s buendami, ale mam oszeczenie wjenc nje mószeł myśledź.
Na koniec świetny skecz Łowcy. B http://www.youtube.com/watch?v=LTQWSMlOCPw (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Spamerzy powinni popracować nad translatorem bardziej....
Cytat Witaj mój najdroższy przyjacielu.
Mam przyjemność cię poznać, a jak robisz dzisiaj? Nazywam się Jamila Kabamba, jedno młode dziewczyny. Jestem łatwy w prowadzeniu, szczery, troskliwy, uprzejmy, skromny, kochający, spokojny i szuka dojrzałej osoby z poczuciem humoru i miłości, a widząc w niej sposób zabawy, widziałem swój profil na miejscu podczas przeglądania i postanowiłem skontaktować się z ty. Będzie tak jak byśmy byli przyjaciółmi. Skontaktuj się ze mną na podany wyżej adres e-mail, będę szczegóły więcej o sobie do Ciebie na mojej następnej odpowiedzi na ciebie. nadzieję usłyszeć od ciebie najwcześniej. Dzięki i Bóg błogosławi. Miłego dnia. Z poważaniem. Jamila |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Cała Polska czyta dzieciom:
http://forums.somethingawful.com/showthrea...hreadid=3499502 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 10 Dołączył: 17.03.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Spamerzy powinni popracować nad translatorem bardziej.... http://news.ycombinator.com/item?id=4178421 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat PRL. Zaopatrzeniowiec z PGR-u pojechał na konferencje do Warszawy. Niestety konferencja się przedłużyła i musiał zostać na noc. W hotelu robotniczym było tylko jedno wolne łóżko w pokoju 4-osobowym, więc nie miał wyboru. Idąc do pokoju myślał tylko żeby pójść spać, bo był zmęczony. Gdy dotarł do pokoju okazało się, że pozostali współlokatorzy ani myślą o śnie. Grają w karty piją wódkę i opowiadają polityczne kawały. Zaopatrzeniowiec zwrócił im uwagę, ale nie poskutkowało. Poszedł do recepcji zamówił 4 herbaty i wrócił do pokoju i mówi: - Panowie pora chyba iść spać, wy tu gadacie takie rzeczy a pokój może być na podsłuchu. - Gdzie tam pokój na podsłuchu w hotelu - odpowiedzieli - Tak? Zobaczymy - mówi do nich - Panie Kapitanie cztery herbaty do naszego pokoju proszę. Po chwili wchodzi obsługa z herbatami. Towarzysze się wystraszyli poszli spać. Rano gość się budzi, patrzy pokój pusty tylko pokojówka ścieli łóżka. - Gdzie moi współlokatorzy? - pyta się jej - Zostali aresztowani przez milicję - A czemu mnie nie aresztowali? - Panu Kapitanowi spodobał się numer z herbatami. Cytat Co to jest Moctruch?
Moctruch to jest takie zwierzątko, które leje gdy Pan Bóg się rodzi. "Bóg się roooooodzi, Moooooctruch leeeeeeeje..." Ten post edytował Shido 8.08.2012, 14:47:08 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Kolega pierw pytał o rekurencję, a po wytłumaczeniu mu co to jest, zrozumiał też co to jest rekreacja (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cytat Myślę że już nie mam więcej pytań na temat rekreacji
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Mówi ojciec do syna:
- Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę! - Ale tato... sam potrafię znaleźć sobie dziewczynę... kto to jest? - To córka Kulczyka! - Suuuper! Trzeba było tak od razu! Ojciec udaje się do Kulczyka na rozmowę: - Dzień dobry Panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata na męża Pańskiej córki! - Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki... - Ależ to wiceprezes Orlenu. - Cudownie! To zmienia postać rzeczy! Następnie ojciec udaje się do prezesa Orlenu: - Witam Pana Panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowiną - mam idealnego kandydata na wiceprezesa w Pańskiej firmie. - No tak.. Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę. - Jest Pan pewien?! To zięć Kulczyka! - Ooo! Chyba, że tak! |
|
|
|
|
|
|
|
Mistrzowie forum cd.
Cytat Witam!
Mam malutki problem w moim systemie, ale do rzeczy. Gdy wpisuje link i banner z PA, wszystko działa idealnie. Natomiast kiedy chciałem wkleić kod javy (reklama) wtedy kod zostaje a <script> ucina. Co można na to poradzić? Słyszałem że trzeba w kodzie znaleźć stip_tags, i usunąć, znalazłem usunąłem w pliku .js niestety nie dało to żadnego efektu. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cytat(bash) <zibi> myślę, że fakt wysłania mi specyfikacji projektu z ukrytym folderem __MACOSX w zipie ma znaczący wpływ na jego wycenę
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Piszę w pracy sobie kulturalnie projekt... Ludzie obok pushe na gita walą, pull, odświeżenie podglądu deva i dostaję na ekran komunikat:
"Fatal error: Class 'Bazinga\ExposeTranslationBundle\BazingaExposeTranslationBundle' not found in (...)" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Cytat(bash) <krakers> Co powinien umieć programista idąc do pierwszej pracy? <Kerai> Powinien mieć przynajmniej dwuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku. Jakież to życiowe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Na lekcji "Urządzeń techniki komputerowej". Omawiamy jakieś tam polecenia net xyz.
- Polecenie net config służy do zarządzania usługami(wpisuje "net config") - Jak widzicie możemy wywołać je z parametrem(wpisuje "net config Stacja robocza"*) i gdy wpiszemy "net config Stacja robocza", to...(nabrał wody w usta), to system nam powie, że powinniśmy to wpisać po angielsku (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Matematyka: - Kto zrobi rysunek do zadania... Nina - (rysuje ostrosłup jakiśtam) nie wiem, czy wystarczająco ładnie - Spokojnie... w kosmos tym nie polecimy! Dzisiejsza matma: (D)yrektorka - W poniedziałek za tydzień klasówka ze stereometrii. (P)iotrek - O za tydzień to mnie nie będzie. (J)a - To możemy to przełożyć na wtorek. (P) - We wtorek też mnie nie będzie. (J) - (wybuchłem) dobrze, nie przychodź! Każdy ma swoje priorytety, ale ja za Ciebie matury z matematyki nie będę pisał! (D) - Rozumiem Patryk, że repertuar na kabaret studniówkowy już masz, ale powiedz mi, czy wiele jest tam moich cytatów? Polski: (P)olonista - Kto w Weselu chodzi boso po rosie? (K)umpel - Jak boso to pewnie jakaś rusałka. (P) - kto to powiedział? (K) - Ja. (P) - Jedyneczka z wagą dwa. Specjalizacja(a tak naprawdę, to przygotowanie do egzaminów): (F)acet od systemów - [...] bo na egzaminie komputery nie są podłączone do internetu. (W)ojtek - ale jak to tak można odłączyć komputery od internetu?! (F) - (z uśmiechem, wiedział, że dowcip mu się uda) normalnie, wtyczką (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował O$iek 5.10.2012, 20:37:05 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
/ W kontekście wyczynu Felixa Baumgartnera:
A guy just jumped out of space and we still can't properly vertically align with CSS. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dość adekwatne do ubiegłych wydarzeń
http://www.youtube.com/watch?v=dX_1B0w7Hzc |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam wszystkich, na początek przygodzy z forum:
- Tato jak to jest mieć najlepszego syna na świecie ? - Nie wiem, zapytaj swojego dziadka ! - Wy faceci tylko o 3 rzeczach w życiu myślicie (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) !! - Ciekawe jakich... - No, tylko dupy, kasa i alkohol w głowie (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! - Nie wszyscy, a księża ? - W szczególności księża, księciu j***ny. [ciach]
Powód edycji: [webdice]: Trochę smaku. Daruj sobie na przyszłość reklamy w treści.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 14:46 |