![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Nwajżanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria była na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee się tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Do wsi słynącej z długowieczności mieszkańców przyjechała telewizja.
- Jak - pyta reporter staruszka - można dożyć tak sędziwego wieku? - Rano gimnastyka, po południu gimnastyka, wieczorem gimnastyka. - A ile lat sobie liczycie? - 96. - A wy, dziadku, jaka macie dewizę? - pyta reporter drugiego. - Rano mleko - odpowiada dziadek - po południu mleko, wieczorem mleko... - A ile macie lat? - 106. - A wy, dziadku? - Rano kobietki, po południu kobietki, wieczorem kobietki - brzmi odpowiedź. - Coś takiego! A ile macie lat, dziadku? - 36. ----------------- Do windy wchodzi blondynka z facetem. Facet pyta: - Na drugie? - Aneta - odpowiada blondynka |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Oryginalne amerykańskie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cytat Two zebras are talking and one asks the other, "Am I black with white stripes or white with black stripes?" The other replies, "Well I don't know. You should pray to God about that and ask him." So that night he did and God replied, "You are what you are." The next day he said to the other zebra, "I still don't understand what I am because God just said, You are what you are." The second zebra responds, "You must be white with black stripes or else God would have said, Yo is what yo is." Cytat One night, as a couple lay down for bed, the husband gently taps his wife on
the shoulder and starts rubbing her arm. The wife turns over and says, "I'm sorry honey, I've got a gynecologist appointment tomorrow and I want to stay fresh." The Husband, rejected, turns over and tries to sleep. A few minutes later, he rolls back over and taps his wife again. This time he whispers in her ear, "Do you have a dentist appointment tomorrow too?" |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
Na randce:
- Czym przyjechałeś? - Czwórką... - Golfem? - Nie, tramwajem. - Nie chrzań! Starzy Ci tramwaj kupili?! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Jak ktos ma chwilke to polecam - http://strony.aster.pl/piccolo/omfg.html biggrin.gif z tym czlowiekiem to i ja mialem do czynienia jakis rok temu. dokladnie ta sama gatka (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif) skad oni sie biora ? i nie wiemc zy to takie smieszne (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tiredsmiley.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat I spytał ich Jezus:
- Czym ja dla Was jestem? I odpowiedzieli: - Jesteś dla nas eschatologiczną manifestacją osnowy naszego bytu, jawiącą nam ontologiczną prawdę w kontekście całej naszej istoty. I odparł im Jezus: - Czego-czego? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Wchodzi do marynarskiej knajpy 90-letnia babcia z papugą na ramieniu i mówi:
- Kto zgadnie co to za zwierzę - i wskazuje na papugę - będzie mógł kochać się ze mną całą noc. Cisza. Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos: - Aligator. Na to babcia: - Skłonna jestem uznać. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Malutki biały facet wchodzi do windy. Jest już tam taki wielki
Murzyn. Kiedy winda rusza, Murzyn mówi: - 2 metry wzrostu, 200 kg wagi, 30 cm penis, 2 kg lewe jądro, 2 kg prawe jądro, Turner Brown. Malutki facet mdleje. Murzyn podnosi go z podłogi, cuci uderzeniami w twarz, potrząsa nim i pyta: - Kurcze facet, coś nie tak? Malutki biały człowieczek odpowiada: - Przepraszam pana, ale proszę powtórzyć, co pan mówił. Murzyn patrzy z góry na człowieczka i mowi: - 2 metry wzrostu, 200 kg wagi, 30 cm penis, 2 kg lewe jadro, 2kg prawe jądro, nazywam sie Turner Brown. Malutki biały człowiek mowi: -Dzięki Bogu, myślałem, że pan mówi "turn around"... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław |
Oto tekst, który ukazał się we francuskim piśmie "Rohtas".
"Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny światowej, którego jedna piąta narodu żyje poza granicami, i w którym co trzeci mieszkaniec ma 20 lat. Kraj brutalnie oderwany od wiekowych tradycji, który odbudował swoja stolice według obrazów Canaletta, a Stare Miasto odtworzył jako nowe. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny trzech par dobrych butów, gdzie jednocześnie nie ma biedy, a obcy kapitał pcha się drzwiami i oknami. Kraj, w którym koncesjami rządzą monopoliści. Kraj ze stolica, w której centrum stoją nowoczesne biurowce, oferujące pomieszczenia po10-35 USD za metr. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu. Kraj, w którym można sobie kupić chodniki, postawić parkomaty i płacić państwu tylko 10 procent podatku od zysku. Kraj, w którym otrzymanie paszportu do niedawna stanowiło problem, a mimo to ponad 3,5 mln obywateli rocznie wyjeżdża na wczasy za granice. Jedyny kraj byłego bloku socjalistycznego, w którym obywatelowi wolno posiadać dolary, choć nie wolno mu ich kupić ani sprzedać poza bankami i kantorami. Cudzoziemiec musi zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, jeśli nie chce stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku, a ministrem lub jakimkolwiek urzędnikiem państwowym tylko za pośrednictwem tłumacza." Polacy! Jak wy to robicie? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Depesza gratulacyjna z Rosji dla nowego rządu w Polsce:
- Gratulacje.STOP - Ropa.STOP - Gaz.STOP |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki.
Pierwsza mówi: - Wiecie, jak kocham sie z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka. Druga mówi: - Faktycznie, jak ja sie kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka. Na to trzecia: - Wiecie, ja nie wiem? Nigdy nie sprawdzałam jakie ma jajka mój Jacus w trakcie stosunku. Po dwóch dniach ponownie sie spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytaja się - co jej się stało? Ona odpowiada: - Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówie: - Jacek ! Ty masz w trakcie kochania tak samo zimne jajka, jak Zenek i Franek ... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Nowy pakiet rozrywkowy
Z dniem 01.01.2006 uruchomiony zostanie nowy pakiet rozrywkowy w skład którego wchodzić będą następujące programy: TELETURNIEJE "Różaniec z gwiazdami" "Jaka to modlitwa?" "Jeden z dwunastu" "Szansa na odpust" "Od Torunia do Opola" "Intifada" lub "Diecezjada" lub ?Parafiada? (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu) "Wielka Msza" "Ananasy z mojej parafii" "Miliard w Ambonie" "Diecezja należy do ciebie!" "Berety do mety" "Jedno z dziesięciu przykazań" "Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec "Big Brother bitwa" - bonifratrzy vs. franciszkanie "Śpiewające organy" "O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficzny "Idź na całość" - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy TALK SHOW I REALITY SHOW "Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka "Prałat Ja****ski Show" "Co za adwent!" "Z wizytą u Was" - program kolędowy. "Parafia należy od Ciebie" "Zakrystia - dokument jak powstaje msza" "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej Inkwizycji "Miliard na tacy" SERIALE "Pensjonat pod Toruniem" "Parafia na peryferiach" - serial Nowa seria wzorowana na "Pierwszej miłości" - "Pierwsza Komunia" "M jak modlitwa" "Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov "Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców "Strażnik dekalogu" z Chuckiem Norrisem "Sutannah" - serial obyczajowy "Plebania" - a nie, przecież już jest... PROGRAMY NOCNE "Telesklep o. Łukasza" "Liga Mistrzów - historia zakonu" "Moherowe igraszki" - audiotele z nagrodami "TRWAM - wkręca" "Purpurowy kapturek" - bajka dla (starszych) dzieci "Tygodnik Moherowego Spokoju" "Czarny pijar" - nowy magazyn detektywistyczny "Moherowa landrynka" PROGRAMY HOBBYSTYCZNE "Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska" "Mo? Hair" - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach "Darz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie. "1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe "Samo szycie" - kurs robienia moherowego beretu "Siostro, po prostu gotuj" - program kulinarny siostry Eutanazji.. "Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka" "Wacha do Maybacha" - magazyn moto PONIEDZIAŁKOWE MEGAHITY "Lord of the rings - The Bishop" "Moherowa podszewka" "Allo, allo, kto się do nas dodzwonił?" Koncert zespołu "The Redemptorists" - gościnnie Zbigniew Wasserman na bongosach PROGRAMOWY INFORMACYJNE "Inforeformacje" "Telekuria" "Pana rama" "Purpurowe Forum" - program publicystyczny "Ogłoszenia paranormalne" "Tour de Częstochowa" - Studio Sport - relacja z wyścigu pielgrzymek "Zaćmienie słońca nad Toruniem" - program popularno naukowy. PROGRAMY DOKUMENTALNE "Zbuntowany anioł" - historia Macierewicza "Ministrant" - pierwszy krok kariery parlamentalnej "Nowoczesna Genetyka - czy można braci bliźniaków połączyć w jeden organizm?" "Ziarno" - reportaż z Mennicy Państwowej "Idź precz Darwin" - program o kreacjonizmie "Z kamerą wśród kaczek" - film dokumentalny o historii najnowszej A my już dzisiaj wieczorem zapraszamy cię na przedpremierowy pokaz znanego klasyka czyli kultową sztukę w wykonaniu młodych studentów seminarium pod tytułem: "Matrix V - rekolekcje" |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Skąd: Piła/Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%)
|
http://www.hpsi.wielkopolska.biz/libraries...a-wakacjach.jpg
który z was spędza tak wakacje ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/snitch.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Cytat Co to jest pochodna z imprezy? Ilość alkoholu, który można kupić za puste butelki. Cytat A kiedy impreza jest naprawdę udana?
Jeśli druga pochodna jest niezerowa. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Tłumaczenie strony http://sqlite.org/faq.htm przeprowadzone przez PWN Translatica online:
Cytat 1. Jak stwarzam AUTOINCREMENT pole.
2. Co datatypes SQLite popiera? 3. SQLite pozwala mi wkładać sznurek do kolumny bazy danych liczby całkowitej w typie! 4. Dlaczego SQLite myśli, że wyrażenie ‘0′==’00′ TRUE jest? 5. Dlaczego SQLite nie pozwala mi użyć ‘0′ i ‘0.0′ jak klucz główny na dwóch innych rządkach takiego samego stołu? 6. Mój linux pudło nie może przeczytać SQLite bazę danych, która została stworzona na moim SparcStation. 7. Móc wielokrotne aplikacje albo wielokrotne przypadki takiego samego dostępu użytkowego jeden plik bazy danych w takim samym czasie? 8. Is SQLite threadsafe? 9. Jak umieszczam w spisie wszystkie stół/indeks zawierane w SQLite baza danych 10. Jest jakakolwiek znana wielkość limity do SQLite bazy danych? 11. Co jest maksymalną wielkością VARCHAR w SQLite? 12. Does SQLite poparcie BLOB typ? 13. Jak dodaję albo wykreślam kolumny z istniejącego stołu w SQLite. 14. Skasowałem wiele danych ale plik bazy danych nie zdobył żadnego mniejszy. To jest pluskwa? 15. Mogę używać SQLite w swoim dochodowym produkcie bez płacenia członków rodziny królewskiej? 16. Jak używam sznurka dosłowny to zawiera wstawiony jednocytat (’) charakter? 17. Co jest SQLITE_SCHEMA błąd, niby dlaczego zdobywam jednego? 18. Dlaczego robi ROUND(9.95,1) wracać 9.9 zamiast 10.0? Shouldn’t 9.95 naokoło w górę? Ten post edytował Fipaj 18.12.2005, 20:05:58 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 05:23 |