![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zacząłem uczuć sie php i natrafiłem na mały problem a mianowicie mam dwa pliki na serwerze którzy obsługuje php oto one: 1) index.html
2) fromprocess1.php
Formularz wyświetla mi się prawidłowo ale po kliknięci na niego nic sie nie dzieje. Dlaczego co zrobiłem nie tak. Wg opisu osoby która napisała te dwa pliki powinno zostać wyświetlone powitanie w stylu Witaj: moje_imie Pozdrawiam i dziękuje za pomoc, // prosze uzywac bbCode -- dr_bonzo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co w końcu print_r wyświetla? Dwukropek przy $_POST['Name'] i print_r($_POST) to błąd w przepisywaniu? Ma być średnik. Poza tym wszystko jest OK - więc raczej to ten ":".
Poza tym: 1. Witamy! ![]() 2. Używaj BBcode. 3. Nie ten dział. Do "Przedszkola". -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem ":" na ";" i nadal nic formularz jest ale nic sie nie dzieje przy wpisywani.
Poza tym Witam i postaram sie zastosować do porad. A adminów forum prosze o przeniesienie (o ile to możliwe) tego tematu do przedszkola. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Literówka
Może jest więcej? Pozdrawiam. Ten post edytował Cysiaczek 5.01.2007, 08:07:42 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz chyba literowke w nazwie pliku, w formularzu wywolujesz
<from action="formprocess1.php" method="post"> a plik jak piszesz nazywa sie fromprocess1.php o to chodzilo ? daj znac ![]() -------------------- Zapraszam na bloga: http://matlas.obsysa.net/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I jest <from> a nie <form>.
![]() -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.08.2025 - 22:41 |