![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem wygląda tak mam formularz html który przekazuje dane do skryptu php
Tylko , że tych pól formularza ma być koniecznie 37. I właśnie skrypt nie działa zaczynając od 32 pola jak jest 31 to chodzi czyli zwraca komunikat 'Rekord został dodany poprawnie' , a jak juz mam 32 pola w skrypcie ustalone do przekazania bazie sql to zamiast tego komunikatu pojawia się białe pole nie wiem jakiś ogranicznik ? coś się nie wyrabia ?
Zamiast tych liczb Są Litery i Cyfry i czasem znak _ Przewiduje , że skrypt jest bardzo newbie , ale jak na razie lepszego mi się nie udało sklecić .. Prosił bym o jak najszybszą odpowiedź ! na dziś to potrzebuje zrobić ;/ Ten post edytował Is3 3.01.2007, 18:32:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zamiast tych liczb Są Litery i Cyfry i czasem znak _ NIe mogles tego wczescniej napisac. Bo tak czytam i zaczales mnie upewniac ze nawet nie zajrzales ndo pierwszych stron manuala. I wrzuc kod w [php ] [/php] -- latwiej sie czyta -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co znaczy ? , że nie mogę robić znaku _ ? właśnie mi działa bo tam na 20 linijce mam 'kadet_1gim' i chodzi !
Ale teraz mi się udało przekształciłem: I mam taki problem chciałem z informacją , że formularz został poprawnie wypełniony emaila automatycznego zrobić i gdzie to mam zrobić już w Html formularzu czy tu w php ?
Ten post edytował Is3 3.01.2007, 20:23:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat I mam taki problem chciałem z informacją , że formularz został poprawnie wypełniony emaila automatycznego zrobić i gdzie to mam zrobić już w Html formularzu czy tu w php ? w php po sprawdzeniu pol , wyslac maila -------------------- Zapraszam na bloga: http://matlas.obsysa.net/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:07 |