![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypcik logowanie.php po weryfikacji danych powinno sie logowac na stronie SEsje sa wklejam sam fragment logowania. Mianowicie co sie dzieje Jak wprowadzam prawidlowe dane to przechodzi na wybrana strone, Jak wprowadzam prawidlowy Nick i bledne haslo to wyswietla mi sie komunikat ze jest podane zle haslo. Ale jak wprowadzam zly nick (ktorego nie ma w bazie) wyskakuj mi Warning takiej treści:
Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 3 in D:\Studia\Programy\xampp\htdocs\praca\logowanie.php on line 89 Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 4 in D:\Studia\Programy\xampp\htdocs\praca\logowanie.php on line 93 Nie ma takiego uzytkownika w bazie A oto skrypcik logowanie.php
Ten post edytował k_uba 3.01.2007, 22:48:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdzaj wykonanie zapytanie czyli
poza tym po co dwa razy wykonujesz to zapytanie ? lepiej raz a dobrze Ten post edytował marast78 4.01.2007, 14:37:57 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=319947
spojrz na ten przyklad widzisz roznice w ilosci zapytan i wykorzystywanych zmiennych |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 1 Dołączył: 11.02.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie... chodzi mi o bezpiecznstwo:)
... najpierw moze kod: spr: ID i PASS
i teraz na innej stronie chcialem zrobic tak:
hmm.. wsyztsko niby ok... ale teraz nie wystarczylo by tej strony wyzej wywolac np tak: www.blebleble.pl/index.php?uzytkownik=lama" title="Zobacz w manualu php" target="_manual i ... bede mial dostep do "tajnych danych"?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:39 |