![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam pare problemow .. Jakos zmodernizowalem funkcje uzytkownika Crash ale nie do konca dziala tak jakbym chcial ..
oto kod :
Moje problemy : 1) Czemus nie chce mi wyswietlac $info[ 'premiere' ][ 'world' ], domyslam sie iz jest to cos zwiazane z kodowaniem , bo w kodzie jest literka "Ś" i chyba przez to nie dziala, bo ten sam problem jest w reżyseria i zdjęcia... bo kod raczej powinnien byc poprawny 2) najwazniejszy problem .. nie wiem jak rozwiazac wyciaganie tytulu oryginalnego .. istnieja 3 mozliwosci kodu pierwsza mozliwosc :
z takiego przypadku chce wyciagnac do $info[ 'title' ][ 'original' ] = Danny the Dog druga mozliwosc:
z takiego przypadku chce wyciagnac do $info[ 'title' ][ 'original' ] = Sarah i 3 przypadek
z takiego przypadku chce wyciagnac do $info[ 'title' ][ 'original' ] = Ono czyli przypisac tytul polski do oryginalnego kiedy nie ma innych ... Mam nadzieje iz w miare jasno przedstawilem swoje problemy i ktoś mi pomoze ![]() Ten post edytował alpin 3.01.2007, 07:59:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z takiego przypadku chce wyciagnac do $info[ 'title' ][ 'original' ] = Danny the Dog U mnie bynajmniej tak właśnie jest. z takiego przypadku chce wyciagnac do $info[ 'title' ][ 'original' ] = Sarah
z takiego przypadku chce wyciagnac do $info[ 'title' ][ 'original' ] = Ono
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dziekuje za odpowiedz ale niestety nie pomogla ..
zwraca
a powinno tylko Sarah, nie wiem, moze mnie nie zrozumiales ale ja nie wiem kiedy na jaki przypadek trafie, to musi tak jakos dzialac ze na co by nie trafilo to wyciagnelo tak jak opisalem ![]() p.s. a premiere swiat wyswietla Ci ? i rezyseria i zdjecia ? Ten post edytował alpin 3.01.2007, 08:47:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:49 |