![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt i działa ale ma dwa błędy nie wyświetla ostatniego zdjęcia tak jakby go nie było i nie chce pokazywać miniatur(czasami jakieś się pokazują albo są wszystkie takie same)nie wiem co dalej robić proszę o pomoc.
Tu jest link skryptu
Ten post edytował Ozarys 1.01.2007, 19:51:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli chodzi o miniaturki to popraw kod html. twój kod tak jest interpretowany przez firebug:
jeżeli chodzi o ostatnie zdjęcie to wyświetla o 1 miejsce za dużo czy w ostatnim nie ma danych do wyświetlenia? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli chodzi o ostatnie zdjęcie to wyświetla o 1 miejsce za dużo czy w ostatnim nie ma danych do wyświetlenia? Wyświetla tyle ile jest zdjęć ale ostatnie nie ma danych, ilościowo jest ok. tylko nie wiem czemu nie wyświetla.
Zmienna i nie może być większa niż ilość zdjęć tu jest dobrze tak mi się wydaje Ale jak to wyświetlić to nie wiem w ogóle co jest źle.
Jak coś komuś wpadnie to napiszcie bo ja nie wiem jak i co. Ten post edytował Ozarys 2.01.2007, 11:11:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli chodzi o miniatury to poprawione jest echo wyświetlające link i zdjęcie. co do ostatniej miniaturki której nie było to byś do tego doszedł sprawdzając co zawiera tablica. był element bez indeksu. przy generacji tablic na początku skryptu dajesz $imagen++, ale gdzie jest zdefiniowana wartość tej zmiennej? wystarczyło wstawić przed pętlą wartość początkową: $imagen = 0; i wszystko gra. w razie problemów pisz. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
yyy... zapomniałem
forum rozdziela napis javascript ma być pisane razem, bez spacji. |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki działa jak należy teraz się biorę za dalsze prace z tym skryptem jeszcze raz dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:52 |