![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Jestem pierwszy w nowym roku - jakaś nagroda?
![]() Szczęśliwego nowego roku : ) o i jeszcze : Kod .
| \ * ./ . * * * . -=* POP! *=- . .* * * . / * .\ | . _ _ ( ) ( ) | |_| | _ _ _ _ _ _ _ _ | _ | /'_` )( '_`\ ( '_`\ ( ) ( ) | | | |( (_| || (_) )| (_) )| (_) | (_) (_)`\__,_)| ,__/'| ,__/'`\__, | | | | | ( )_| | (_) (_) `\___/' _ _ _ _ ( ) ( ) ( ) ( ) | `\| | __ _ _ _ `\`\_/'/'__ _ _ _ __ | , ` | /'__`\( ) ( ) ( ) `\ /'/'__`\ /'_` )( '__) | |`\ |( ___/| \_/ \_/ | | |( ___/( (_| || | (_) (_)`\____)`\___x___/' (_)`\____)`\__,_)(_) __ __ __ _____ /'__`\ /' _`\ /' _`\ ('____ ) (_) ) )| ( ) || ( ) | / / /' / | | | || | | | / / /' /( )| (_) || (_) | / / (_____/'`\___/'`\___/' /_/ . | \ * ./ . * * * . -=* POP! *=- . .* * * . / * .\ | . Ten post edytował Cysiaczek 1.01.2007, 00:30:46 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spadaj pan
![]() ![]() (a o co chodzi?) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cze
![]() ![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to wszystkiego dobrego.
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najgorszy sylwester jaki miałem, był alkochol było kulturalnie to nie... musiał się jeden typ zjarać i tera leży w kiblu i nawet nie wiem co tam robi...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja jestem czwarty i terz i to pasuje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
W tamtym roku ja byłem pierwszy ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: k/Cieszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkiego dobrego kochani!
:* -------------------- Pstryk!
Ćwir ćwir |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2007!
-------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale osssooo chosiii?!
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem co pise ale sylwester okazal sie lepszy niz moje psyisutczne mslii
![]() ![]() sylewek z rodzina ![]() HaPPY NeW YEARR ! // jakby co to podarujcie warna Ten post edytował trucksweb 1.01.2007, 01:45:35 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja jako 13:D. Fajnie było na sylwku:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystkiego ...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkiego najlepszego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkiego dobrego
![]() -- przed chwilą dopiero wstałem ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oo tak sylwester mega:) wszystkiego dobrego w nowym roku:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
o kurna, część była tak 'podchmielona' że życzy dobrego 2007 roku
![]() ![]() co do alkoholu - alkohol to ZŁO ![]() ![]() -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
hehehe Ty chyba dalej jesteś - popatrz na datę utworzenia tematu ;p
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:45 |