![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie czy w php jest coś takiego jak Reload/Refresh ? Coś na wzór Refesh w DELPHI (refresh na ds-ecie) Mój problem jest następujący: Mam plik index.tpl w srodku tego pliku wywołuję inne moduły typu authorization.tpl(authorization.php). W index.tpl mam warunki typu "Jeśli zalogowany wyświetl coś jeśli nie to wyświetl coś innego". Problem się pojawia się w momencie logowania osoba po autoryzacji winna posiadać status zalogowany (symbol graficzny) i dopiero za przeklikaniem się na inną podstronę zmienia się status na odpowiedni. Problem polega na tym, że zanim nastąpi autoryzacją (przypisanie zmiennej sesyjnej) to top w index.tpl nie widzi tej zmiennej jeszcze, która powstaje w środku. Dzięki munky Ten post edytował munky 31.12.2006, 14:17:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Temat można zamknąć. Sorki za zaśmiecanie ale rozwiązanie mi znane i bardzo proste a mimo to szukałem dużo trudniejszych rozwiązań (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
dzięki i pozdrawiam munky |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.09.2025 - 09:59 |