![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie,
czy żeby zbudować stronę w php mógłbym wykorzystać funkcje auto_prepend_file i auto_append_file w ten sposób, żeby auto_prepend_file ładowało banner i menu przed zawartością podstrony auto_append_file ładowała stopkę do każdej podstrony ![]() czy to jest powszechnie stosowane? i jeszcze jedno, gdzie moge znaleźć informacje po polsku na temat działania i zastosowania mod_layout ![]() PS. wiem, że mogę inkludować banner, menu i stopke, ale dzięki tym funkcjom kod podstron będzie zawierał tylko właściwą treść podstron, jeśli np.zmienie nazwę inkludowanej strony z menu i bannerem to musiałbym zmieniać to w każdej podstronie, a tak tylko w 1 pliku... da sie to zastosować w ten sposób? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Informacje po polsku znajdziesz w manualu
![]() -------------------- Projektowanie stron internetowych | Need For Speed NFS
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tam też tego nie widze :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:18 |