![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik (test.xml) XML:
Funkcja w php:
Obsługa: Powyższa funkcja wywali exit'a. Funkcja Nie zrobi nic. Dlaczego nie działa przypisanie $e = $value;? Ten post edytował cadavre 30.12.2006, 19:32:10 -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie ten kod nie działa.
Wywołanie:
zwraca mi przy print_r taki obiekt Kod SimpleXMLElement Object ( [book] => SimpleXMLElement Object ( [name] => Some Title [author] => Some Author ) ) nie mogę więc przekazać funkcji tego:
bo raz ze takie cos w klasie nie istnieje, dwa ze nawet jakby sie uparl to jest to string ![]() ![]() Ten post edytował em1X 31.12.2006, 17:37:03 -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie wiem o co kaman. Dałem se z tym spokój i napisałem króciutką klasę extendującą SimpleXMLElement.
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
zamiast
Cytat <?php $data->content->book->name ?> powinno być chyba
bez content -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:21 |