![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Hej - sytuacja wyglada tak
mam taki kawalek testowego kodu :
dziala zamienia mi wszystko jak nalezy - zamienia ta sciezke ../upload/galeria/min/11.jpg na administracja/upload/galeria/min/11.jpg a teraz mam edytor wyswig - metoda post przesylam dane ( dokladnie te ktore sa powyzej w $string ) - odbieram je $artykul = $_POST['artykul']; a preg_replace nie dziala... Pomimo tego ze jest to samo.. ta zmienna $artykul tez jest typu string.. juz zachodze do glowy - moze ktos wie o co chodzi ? Ten post edytował Lonas 28.12.2006, 19:18:52 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze jakies niedopatrzenie... nie wiem jak Ci mamy pomoc skoro nie widac Twojego niedzialajacego kodu..
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No jak to nie widac
![]() mam edytor wyswig - odbieram zawartosc w 2 pliku metoda post
i teraz chce przerobic sobie link.. wiec mam kod :
No i problem jest w tym ze jesli zrobie sobie plik test.php - wkleje tam na sztywno $string pod tym zamiane i dziala jesli jednak odbiore metoda post - ( zawartosc jest dokladnie ta sama) to wtedy mi ta zamiana nie dziala Moze cos jest zle z typem danych - ale $_POST.. zwraca mi typ string.. // edit : nie rozumiem tego - jak wpisze zawartosc post do bazy - w tym samym pliku wyciagne z bazy - wtedy dziala mi ta zamiana.. a odrauz na post.. nie Ten post edytował Lonas 28.12.2006, 21:23:04 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:18 |