![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem dodałem sobie pare rzeczy do downloads i mi wywala coś takiego a jak były 2 składniki to było ok
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:apachehtdocsnn3pliki.php:60) in c:apachehtdocsnn3pliki.php on line 70 [php:1:e6699e16d0]<? while($row = mysql_fetch_array($wynik)) { echo "<TR bgcolor="E7DDA0" class="tekst" >n" ."<TD align=center><a href="pliki.php?op=getit&id=" . $row['id'] . "" class="small_lgh">" . $row['nazwa'] . "</a></TD>n" ."<TD align=center>" . $row['wielkosc'] . "</TD>n" ."<TD align=center>". $row['opis'] . "</TD>n" ."<TD align=center>" . $row['ilosc_pobran'] . "</TD>n" ."</TR>n"; // wiersz 60 } ?> </table> <? function getit($id) { $query = "SELECT adr FROM pliki WHERE id='$id'"; $wynik = mysql_query($query); $row = mysql_fetch_array($wynik); Header("Location: " . $row['adr'] . ""); // wiersz 70 $query = "UPDATE pliki SET ilosc_pobran=ilosc_pobran+1 WHERE id='$id'"; $wynik = mysql_query($query); exit(); } switch($op) { case "getit": getit($id); break; } ?>[/php:1:e6699e16d0] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:36 |