![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę pozycjonowanie strony o tematyce związanej z dotacjami unijnymi. Strona jest przygotowana pod pozycjonowanie - ma pola Keywords, Title, Description oraz dużą ilość podstron (ok. 200 w strukturze drzewa) ze sporą ilością właściwej treści na każdej z nich.
Interesują mnie wszelkie słowa związane z dotacjami oraz pozycja w pierwszej 10-tce (docelowo w 3-ce, ale to zależy od ceny) i jej utrzymanie (!) w takich wyszukiwarkach jak google, wp i onet. Strona jest nowa i nie pojawia się jeszcze w wyszuiwarkach. W szczególności interesują mnie słowa i wyrażenia, takie jak: dotacje dotacje unijne dotacje dla firm Unia Europejska dotacje dotacje UE dotacje z Unii Europejskiej środki z Unii Europejskiej pieniądze z UE regionalny program operacyjny krajowy program operacyjny europejska współpraca (terytorialna) Agencja Rozwoju Regionalnego Wszelkie propozycje na temat innych wyrażeń i słów mile widziane. Wiem, że będzie to sporo kosztować, dlatego proszę o podawanie cen dla każdego słowa/wyrażenia z osobna i razem. Oferty proszę składać na PW, najlepiej wraz z warunkami ewentualnej współpracy. Pozdrawiam i czekam na propozycje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 11:52 |