![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym się od szanownego gremium dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia takiej rzeczy za pomocą skryptu php: Sytuacja wygląda następująco - mam serwis który jest pod adresem www.xxx.pl , niestety muszę zmienić domenę co oznacza utratę dużej ilości zindeksowanych przez google wyników. (90% ruchu na mojej stronie pochodzi z wyszukiwarek) Czy jest możliwe stworzenie skrytptu (php lub innego) który przekierowywał by wszystkich którzy np. wchodzą na adres www.xxx.pl/jakiś-wpis na www.yyy.pl/jakiś-wpis ? Ten "jakiś-wpis" oznacza kolejny wpis na moim serwisie i bardzo zależało by mi aby przekierowanie było tak sprytne iż wskazywał na nową domenę tak aby użytkownik był przekierowany na wpis którego szukał i który był zindekoswany. Czy mógłby ktoś powiedzieć mi czego mam użyć aby móc coś takiego zrobić? Będę wdzięczny za pomoc -------------------- Pozdrawiam
Hazan www.post-nuke.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aby odnaleźć argument_x wpisz print_r($_SERVER) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:40 |