![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Po długim okresie bez php, postanowiłem się przełamać i wrócić do tego języka. Na początek chciałem sobie zrobić prostą stronkę z wykorzystaniem biblioteki Open Power Template. Zrobiłem wszystko tak jak jest w przykładach dołączonych, ale mi nie działa. Nawet przykłady nie działają. Wyskakuje taki błąd:
Cytat Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home.7/h/z/l/hzlproje/www/test/index.php on line 7 Jeszcze dołączę jakie mam pliki: index.php
templates/index.tpl Proszę o pomoc dziękuję. A pliki typu opt.class.php są w katalogu /opt Ten post edytował hzl_91 25.12.2006, 11:17:17 -------------------- Projektowanie stron internetowych | Need For Speed NFS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OPT wymaga PHP5.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wiem mam php5. Mam hosting na i365.pl i pisze że jest php5. A może PHP5 u nich trzeba jakoś aktywować na koncie?
-------------------- Projektowanie stron internetowych | Need For Speed NFS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to ja mam konto u nich żeby takie rzeczy wiedzieć? ... To już obciach jest.
http://www.i365.pl/i365/centrumpomocy.php?dz=1&pyt=44 |
|
|
![]()
|
|
Dobra działa pięknie dzięki ;*
-------------------- Projektowanie stron internetowych | Need For Speed NFS
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:06 |