![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam dość dziwny przypadek i nie znam nie go odpowiedzi...
a mianowicie po włączeniu Krasnala strona www na localhoscie jak i zew sieci chodzi bardzo szybko... nawet na drugim końcu polski ale po 15 min i kliknięciu local host przegladarki IE jak FF pokazuja oczekiwanie na adress po zrobieniu restartu Krasnala strona znow sie ładuje ponizej sekundy nawet na drugim koncu polski i wtym momemcie petla sie zamyka bo gora po 15 min oczekiwanie na wyswietlenie strony zajmuje spora ilosc czasu rzedu 10 min ;/ po 1D zwłoki dłuzej niz 1h nie chciało mi sie czekać... specyfikacja mego PC PIV 3,06 Ghz 1024 MB RAM Łącze 6 Mbps Download 2 Mbps Upload wcześniej Windnows XP Pro aktualnie Windows 2003 Serwer Enerprise Edition na routerze @LL porty otwarte Router z acces pointem WLan << ze wgledu na Laptopa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) uwierzcie mi że co 10 min nie chcę mi się resetować Serwa roznice przy otwieraniu strony vel wczytywaniu widac nawet po 1 min ;/ i nie ma znaczenia czy localhost czy po LANie czy na 2 końcu Polski czas jest tak sam bardzoooo długiiiii czasem nawet przeglądarka (przważnie FF) wyrzuci monit Serwer odpowiada zbyt powoli czy jakos tak... Help plzz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 02:20 |