![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Przeczytałem forum pod katem mojego pytania i nie znalazlem odpowiedzi. Był poruszany podobny temat ale nie do konca. Przejde teraz moze do opisania problemu Osoba rejestruje się w systemie. Po akceptacji linka na mail-u osoba staje sie prawomocnym uzytkownikiem systemu. W tym samym momencie powinna powstawac subdomena z loginem tej osoby np login.nazwadomeny.pl. Nowo zalogowana osoba bedzie posiadac swoja podstrone czyli kilka informacji o sobie. Bedzie miala dodatkowe prawa na np.: dodawanie, usuwanie czy edycje artykulow. Moje pytanie jest nastepujace czy ktos z was juz zajmowal sie takim problemem jesli tak to moze mnie nakieruje i pzrekaze dobre nawyki zebym nie powtarzal bledow poprzednikow ![]() Osobiscie myslalem o CRONI-e, tworzeniu wirtualek... Z gory dzieki za info WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() Pozdrawiam munky -------------------- Strony www, tworzenie stron www - Florystyka, kwiaty, projektowanie ogrowdów - Forum: hurtownie dnaych, eksploracja danych, bazy danych - Odzież, Odzież damska, odzież męska - Internetowe złote myśli
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj w sieci o Wildcard. To jest rozwiązaniem twojego problemu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
munky tu nie ma potrzeba zakładania subdomen a tym bardziej mieszania w to cron.
Wildcard-s wystarczy, musisz po prostu badać podany adres przeglądarki - poszukaj print_r($_SERVER) i wyświetlić odpowiednią stronę -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 17:04 |