![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
tak jak w temacie, posiadam strone od mojego dostawcy(multimedia.pl) i nie wiem jak sprawdzić czy opróćż obsługi php jest tam także mysql. PHPinfo: www.mm.pl/~sparkzi/info.php Z góry dziękuje za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MySQL jest zainstalowane na tym serwerze... świadczy o tym to, że wogole w info php wyświetlane są informacje o wersji i konfiguracji MySQL.
Jeżeli nie wiesz jak zarządzać bazą danych, najlepiej skontaktuj się z dostawcą. Ten post edytował bogdan89 23.12.2006, 20:37:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi głownie o to jaki jest host mysql zeby moc spokojnie uzywac skryptow.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skontaktuj się:
Admin |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam neta w MM ale nawet nie wiedzialem ze mam jakies konto u nich na serwerze
![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na hp.
ps ~bogdan89 pisze głupoty. ;p |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Hmm... Napisałem do admina, ale trochę to potrwa, więc pytam tutaj - czy ktoś zna parametry tj. host i użytkownik do połączenia się mysql na mm.pl ?
Dodam, że standardowe nie działaja :/ Dzieki. Pozdrawiam. Ten post edytował Cysiaczek 24.12.2006, 13:46:07 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe mm i mysql? pierwsze slysze
![]() wesołych ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To po kiego grzyba te funkcje są dostępne na serwerze?
Tak wogóle, to jesteś pewny, czy tylko przypuszczasz? Wesołych : ) -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Cysiaczek: A może sami korzystają z MySQL'a więc mają skonfigurowanego Apache'a i php pod niego?
![]() Hosty to mogą być np.: localhost, sql.mm.pl, mysql.mm.pl etc. Napewno któryś musi działać, co nie znaczy, że od razu zaloguje, a nie zaloguje gdy: a) nie dostaliśmy hasełka do sql'a ![]() c) baza jest niedostępna dla klientów Wesołych ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiscie, ze mozna korzystac z bazy danych, wystarczy zainstalowac phpmyadmina
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 14:19 |