![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie...
Mam takie pytanie czy dało by sie zmodyfikować ten skrypt alby nie wyszukiwał w pewnych folderach np admin/ , images/ , ponieważ nie chcę wpisywać wszystkich plików a oto skrypt
Ten post edytował ChowiX 24.12.2006, 16:24:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niechce mi sie analizowac tego skryptu ale wydaje mi sie że wystarczy ze dodasz przed głownym wykonaniem instrukcje warunkową, że jeśli folder NIE ma nazwy admin lub images lub itd itp to żeby wykonywał dopiero...
-------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw nazwę tematu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
UDAT, Dzięki !
Jak teraz zrobić aby wyszkuwał w pewnych folderach ? zeby w HTML zrobic np Download Artykuły .... i po zaznaczenu tego wyszukiwał własnie w tych plikach, folderach załużmy www.strona.pl/artykuły/ lub www.strona.pl/artykuły.php dziekuje ! Prosze o pomoc ![]() Pomoże ktoś czy nie ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 15:33 |