![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Na początek chciałbym się spytać, czy baza txt jest dobra
![]() A oto drugi problem. Zrobiłem takie coś : oto link: Kod http://radioparty.info/osiolki/emulebay.rar I zrobiłem dodatkowe okienko w add.php ale niestety jak wpisuję w show żeby pokazał caly artykuł i opis plus okienko ed2k nie chce pokazać.... i chciałbym jeszcze ze jak klikam w index lub w tematach żeby otwierały mi się całe artykuły razem z linkami. Dałoby się tak ? a jeszcze mam problem z obrazkami... Nie umie wstawić skryptu żeby do każdego artykułu dodawał obrazki np loga:) z zewnętrznego linku lub poprzez uplodu. POZDR Ten post edytował nib 23.12.2006, 11:49:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Baza w pliku nie jest szybka
2. Jeżeli już musisz używać plików nie używaj do tego php tylko np.Perla 3. Wpisy można zawsze przenieść - musisz tylko zachować odpowiedni format i kodowanie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wiecie jak zrobić takie coś ze jak dodajesz coś to strona jest zapisywana w html?
tak ja te wszytkie najnowsze portale dt downloadu np programosy.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Popraw tytuł topicu zgodnie z zasadami forum przedszkole!
Cytat a wiecie jak zrobić takie coś ze jak dodajesz coś to strona jest zapisywana w html? To że ma rozszerzenie html nic nie oznacza. mod_rewrite |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 10:34 |