![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam pewien problem licze na wasza pomoc.
Mam plik XML:
mam do tego takowa metode w klasie:
moze jest pozno i juz nie mysle ale nie wiem za cholere czemu mi nie zaczytuje drugiego forech-a :/. Wczesniej to wszystko ladnie dzialalo teraz poz mianie wersji w php przestalo zaczytuje pierwsza sekcje drugiej nie che. Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam Munky Czy ktos mi pomoze ![]() ![]() -------------------- Strony www, tworzenie stron www - Florystyka, kwiaty, projektowanie ogrowdów - Forum: hurtownie dnaych, eksploracja danych, bazy danych - Odzież, Odzież damska, odzież męska - Internetowe złote myśli
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Debuguj...
Tu masz dobry projekt który może Ci pomoc. http://art.php.pl/Projekt/19 Sprawdzaj co gdzie masz w jakiej zmiennej |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
thx hwao
-------------------- Strony www, tworzenie stron www - Florystyka, kwiaty, projektowanie ogrowdów - Forum: hurtownie dnaych, eksploracja danych, bazy danych - Odzież, Odzież damska, odzież męska - Internetowe złote myśli
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurna może nie przejrzałem dobrze, ale wg. mnie ten debuger jest bezużyteczny... Co w nim sie może przydać ? Ps. Ma możliwość wyświetlania zmiennych ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:15 |