![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ! Mam taki problem. Około pół roku temu założyłem stronę www.e-ekspert.pl. Wszystko było pięknie i pysznie, ale gdy wczoraj na nią wszedłem okazało się, że nie mogę wejść na żadną z podstron. Plik wywołuje za pomocą (linki do stron to
):
W ogóle nie chce zczytywać zmiennej. Na print $pliki nic się nie wyświetla. Proszę o pomoc ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dodaj $_get
<?php include ("pliki/$_GET[pliki].txt"); ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszło ! Wielkie dzięki !
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie ze magic_quotes bylo na off.. ale nie jestem pewien
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mag+quo a register_globals na on.
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 21:13 |