![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Skąd: SC DC Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety na serwerze, na którym chce owe forum zainstalować dostępne jest tylko php oraz cgi co niestety wyklucza możliwość zainstalowania forum phpBB, chciałbym również by było ono dostepne w polskiej wersji językowej (ew. po eng lecz stosunkowo proste do przetłumaczenia)
Jakieś sugetie :?: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.yabbforum.com/
Jedyne co mi przychodzi teraz do głowy. Polecam http://google.pl. Oni to dopiero maja... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Skąd: SC DC Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nawet niezłe
ktoś ma coś do dodania ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ahh, nie zauwazylem, ze MySQL nie ma
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 3 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest takie forum phpOutpost, działa bez bazy danych tylko nie pamiętam adresu, jak znajde to podam.
-------------------- Linux is like wigwam, no windows, no gates and an apache inside.
Mój blog łebmasterski (po angielsku) Web Development Blog. |
|
|
![]()
|
|
phpOutburst jest dobre ale nie ma tam pliku odpowiedzialnego za język (przynajmniej takiego nie znalazłem :? )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzodobre jest Ultimate Power Board czy jakos tak
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:56 |