![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WItam wszystkich.
Mam problem i bardzo prosze o pomoc gdyz od 3 godzin nic nie moge wymyslec ![]() Mam nadzieje ,ze wyraze sie jasno. Otoz mam strone powiedzmy strona1.php, metoda POST mam wyslac do innej strony powiedzmy strona2.php zmienna z text ktora bedzie mi potzrebna do zapisania danych w bazie danych. lecz aby dopisac rekordy do bazy danych oprocz wartosci z text potzrebuje jeszcze jedna wartosc (np $var) na ktorej operowalem na pierwszej(strona1.php) zanim zrobilem POST na strone strona2.php. Wiem ze to troche pogmatwane ale staralem sie jak moglem. Pytanie: jak moge wyslac POSTEM oprocz wartosci z textarea zmienna na ktorej operowalem przed zrobieniem posta? ![]() ![]() Jak to co napisalem jest wam nie jasne tomoge podac tresc calego cwiczenia. Ten post edytował Beton2006 16.12.2006, 22:45:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj Input type HIDDEN
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proszę poprawić temat wątku na zgodny z zasadami panującymi na forum Przedszkole.
2. .... albo na strona1.php zapisz tą zmienna do sesji a na strona2.php odczytaj ją z sesji. Nic prostszego ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:25 |