![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem programistą z Subasta.pl Dostawca serwera (Nazwa.pl) zablokował bezprawnie serwer, ponieważ niby ich serwery nie są wstanie utrzymać naszej strony. Kupilismy serwer dedykowany i jak najszybciej musimy na niego przenieść ok 3GB danych. Pytanie pierwsze. Jak wgrać bazę danych MySQL o rozmiarze ponad 300MB jeśli host na serwerze wygląda tak: localhost ? Pytanie drugie. Pobrałem bazę programem "SQLyog Enterprise" ale w pliku .sql nie ma polskich znaków. Jak można to poprawić? Mógłbym wysłać bazę przy pomocy SQLyog Enterprise, ale nie wiem jak zmienić te znaki i jak połączyć się z serwerem bazy o hoście localhost. Może jakaś inna aplikacja jest lepsza do takiego czegoś? Proszę o odpowiedzi i pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Na localhosta mozesz polaczyc sie tylko z localhosta.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim wypadku klania sie konsola i export danych przez polecenie mysql.
Wiecej w googlach lub w man'ie. (np. tutaj: http://www.modwest.com/help/kb6-241.html ) P.S. Nie ten dzial forum. Ten post edytował Seth 16.12.2006, 17:52:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ten dzial forum. I w związku z tym przenoszę z php na Bazy danych > MySQL ~cichy19- proszę poprawić temat wątku inaczej zostanie on zamknięty. Regulamin jasno określa jak powinny być formułowane tematy wątków: Zakładanie nowego tematu (topic). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:10 |