![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam sponsora na serwer i domenę (najlepiej krajową), na mój gust strona ma duży potencjał by stać się jedną z większych. Serwis jest już ukończony w 99.97%
![]() Zalety serwisu: *Łatwa obsługa zarówno administracji i zwykłych userów *Strona zaprojektowana z myślą o wypozycjonowaniu jej *Już zostały dobrane odpowiednie meta tagi *Schludny design *Już za chwile pojawi się mod re_write -to jest to wyżej wspomniane 30 min. *Całość jest wyłącznie moim dziełem-bez plagiatu, pogwałcenia prawa-mówię również o grafice *Oryginalna nazwa. ps. oczywiście w rzeczywistości nie ma tam tej kratki, reszta jest realna. Kontakt na mystic.michal@gmail.com oraz PW, jeśli nie będę dłużej odpowiadał to bardzo przepraszam, ale niestety net mi się sypie i zmieniam sieć. Ten post edytował Mystic007 14.12.2006, 22:36:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sponsora? niby na co i za co?
koszt domeny to 10zl / rok? serwer? webd np. 12 zl/mc? i co niby tu ma być sponsorowane? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lol
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sponsora? niby na co i za co? Choćby za reklamę, możiwość zarobienia pieniędzy na umieszczeniu reklam.i co niby tu ma być sponsorowane? To co wymieniłem powyżej, ja sam w tym momencie nie mam pieniędzy by nabyć te usługi.lol Mam nadzieję, że treść napisanego przez Ciebie posta nie odzwierciedla twojego rzeczywistego poziomu inteligencji.... wg. mnie to nabijasz sobie posty, a sama treść posta nie wnosi nic do topic'u.Oferta jest dalej aktualna. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powiem to samo: lol
![]() tylko, że uzasadnię : lanie wody, jaki w tym serwisie potencjał, grafika nie jest wcale zbyt ładna, skoro masz już cały serwis no to po co nam tylko screen ? |
|
|
![]()
|
|
Nie chciałem dawać linka dopóki nie skończę serwisu, ale widzę że jednak trzeba....OfferMe
Na marginesie-to tu jest mało grafiki, większość CSS'a, bo jeśli chcemy by serwis stał się popularny to jego dużą zaletą byłoby jego szybkie działanie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Reklamy? Adkontekst, Adwords, Adbid, do wyboru do koloru. Jak będziesz miał przynajmniej 50 tyś odwiedzin dziennie to możemy wtedy mówić o jakichkolwiek reklamach ? Kto Ci da reklamę dla 200 wizyt, z czego będzie Twoich 150 aby zobaczyć "jak idzie" ? A jeśli już, to wystawisz mi fakturę na reklamę?
A żeby strona szybko się ładowała to bierze się wydajny hosting, dobrze optymalizuje skrypty i grafikę. I pamiętaj, że to nie czasy modemów i SDI. Strona dla dużej publiki musi być atrakcyjna i intuicyjna. To co stworzyłeś to nic odkrywczego, takich i podobnych serwisów są setki. I może włożyłeś w to trochę pracy (parę dni?) więc albo nie "bądź śmieszny", włóż w to 100zł i pokaż innym jakie to przyszłościowe, albo trzymaj sobie to na jakimś darmowym hostingu i dodaj stronę do swojego portfolio. krótko mówiąc: lol, bądź realistą. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:31 |